|

Asker-polis kardeştir

Genelkurmay Başkanı Org. Akar ve kuvvet komutanları FETÖ’nün darbe girişiminin yaşandığı gece bombalanan ve 47 özel harekat polisinin şehit olduğu Gölbaşı Polis Özel Harekât Merkezi'ni ziyaret etti. Akar, “Polis asker daima kardeştir, bir bütündür güvenlik bir bütündür, ayrım yapılamaz” dedi

Yeni Şafak
04:00 - 25/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 05:24 - 25/07/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

İçişleri Bakanı Efkan Ala, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, beraberinde kuvvet komutanları, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında savaş uçakları ve helikopterlerle vurulan Gölbaşı'ndaki Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığına başsağlığı ziyaretinde bulundu.



ŞEHİTLER İÇİN DUA EDİLDİ


Yerleşkeye girişinde özel harekat polislerinden oluşan mangayı selamlayan Orgeneral Akar, daha sonra beraberindekilerle, vurulan alanları inceledi. Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz ve Özel Harekat Daire Başkanlığı yetkililerinden bilgi alan Akar, beraberindekilerle saldırının düzenlendiği noktaya karanfil bıraktı ve şehitler için dua okudu.



ASKER ELBİSELİ TERÖRİST


“Polis asker daima kardeştir, bir bütündür güvenlik bir bütündür, güvenlik mimarisi bir bütündür, bunda hiçbir şekilde ayrım yapılamaz. Bu geçmişte kalmayacağız, ileri bakacağız, gerekli temizliği yapacağız. Ülkemiz için milletimiz için asker, polis jandarma, korucu hep birlikte omuz omuza ülkemizin birliği, bütünlüğü, güvenliğini sağlamak için azimle kararlılıkla mücadeleye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.Akar, "Bunlar, asker elbisesine girmiş, yılanlar, çıyanlar, teröristlerdir. Bunlar Türk adaletinin önünde mutlaka en ağır şekilde cezalandırılacaklardır." dedi.





ASKER, POLİS, JANDARMA, KORUCU EL ELE ÇALIŞIYOR


İçişleri Bakanı Efkan Ala ise, askerin, polisin, jandarmanın, korucunun tehditleri bertaraf etmek için canla başla hizmet verdiğini belirtti. Genelkurmay Başkanı Akar ve kuvvet komutanları, Ankara Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu. Akar ve kuvvet komutanları, ayrıca, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu ve Meclis'in bombalanan bölümlerinde incelemelerde bulundu.


#FETÖ
#Efkan Ala
#Polis Asker
8 yıl önce