|

Çankaya'da Yıldırım-Bahçeli zirvesi

Başbakan Yıldırım ile MHP lideri Bahçeli Çankaya Köşkü'nde dün akşam bir araya geldi. Referandum süreci ve anayasa maddelerine ilişkin yapılan toplantı, 21.15'te başladı ve 40 dakika sürdü.

Yeni Şafak
10:24 - 29/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:30 - 29/03/2017 Çarşamba
Diğer
ARŞİV- Başbakan Yıldırım ile MHP lideri Bahçeli, yeni anayasa sürecine ilişkin olarak ikili toplantılarda bulunuyor.
ARŞİV- Başbakan Yıldırım ile MHP lideri Bahçeli, yeni anayasa sürecine ilişkin olarak ikili toplantılarda bulunuyor.

Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün akşam, Çankaya Köşkü'nde Anayasa değişikliği teklifini görüşmek için üçüncü kez bir araya geldi. Toplantıya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmazken, Yıldırım ve Bahçeli'nin Meclis'te görüşülmeye devam edilen anayasa değişiklik teklifini masaya yatırdığı ve maddelerle ilgili görüştüğü öğrenildi.



Teklifin içinde yer alan maddelerin, bugün TBMM Anayasa Komisyonu'nda görüşülmesi bekleniyor. Hürriyet'in haberine göre; Bazı maddeler üzerinde rötuş yapılabileceği, Yıldırım ve Bahçeli'nin de bu konuları ele aldığı öğrenildi.



Görüşmede tarafından bazı maddeler de masaya yatırıldı. Başbakanlık kaynakları ayrıca her iki liderin terörle mücadele konusunda bilgi alışverişi yaptığını da belirtti.



Başbakan Yıldırım ile MHP lideri Bahçeli arasında 18.30'da yapılacağı duyurulan görüşme, Başbakan Yıldırım'ın Ankara'ya gelişi sarkınca saat 21.15'te başladı ve 40 dakika sürdü.





#Binali Yıldırım
#Devlet Bahçeli
#Anayasa değişikliği
7 yıl önce