|

Erdoğan'ı öldüreceklerdi Hakan Fidan önledi

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) / Paralel Devlet Yapılanması'na (PDY) ilişkin gönderdiği 52 sayfalık raporda, çok önemli bilgiler yer alıyor. Rapor göre, paralel örgütün tutuklamak için girişimde bulundukları MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Erdoğan'ın cemaate yakın bir hastanede ameliyat edilmesine mani oldu.

Yeni Şafak ve
09:00 - 1/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 14:51 - 1/07/2015 Çarşamba
Yeni Şafak
Paralel örgüt, önlerinde büyük engel gördükleri MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı tutuklamak için de girişimde bulunmuştu.
Paralel örgüt, önlerinde büyük engel gördükleri MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı tutuklamak için de girişimde bulunmuştu.

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Zeki Çatalkaya imzalı 52 sayfalık rapor, “FETÖ/PDY", “Terörizm ve Genel Hususlar", “Ayrıntılı İnceleme", “Netice ve Kanaat" olmak üzere 4 başlıkta oluştu. Raporda ifadesi yer alan cemaat içerisinde Gülen'le bire bir görüşebilen bir kişinin söylediği çarpıcı ayrıntılar ise şok etti.



Paralel örgütün, önlerinde büyük engel gördükleri için tutuklamak girişimde bulundukları MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Erdoğan'ın ameliyatta öldürülmesine mani olduğu da raporda yer alıyor.



"Ameliyatı son anda engelledi"


Paralel yapının MİT'in başına Hakan Fidan yerine dış güçlerin ve paralel yapının hedefleri doğrultusunda hareket edecek Ramazan Akyürek'i getirmek istediğini anlatan tanık, “Recep Tayyip Erdoğan rahatsızlandığı zaman cemaate ait bir hastaneye yatırıldığını duyan Hakan Fidan hızlı bir şekilde hastaneye yetişip ameliyata mani olmuş ve paralel yapının yapmak istediği tehlikeli sonuca engel olmuştur. Bu nedenle İsrail ve paralel yapı tarafından Hakan Fidan sevilmeyen bir şahsiyet olmuştur" dedi.



#erdoğan gülen
#hakan fidan
#paralel yapı
9 yıl önce