|

İstikrarlı yapı güçlü ekonomi

Anayasa değişikliğinin Meclis’ten geçmesiyle birlikte AK Parti de referandum hazırlıklarını tamamladı. Yeni sistemi köy köy, kapı kapı anlatacak AK Parti, istikrar ve beka vurgusunu yapacak. Kampanyada, “istikrarlı bir yapı ve güçlü bir ekonomi” öne çıkarılacak

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/01/2017 Salı
Güncelleme: 02:22 - 24/01/2017 Salı
Yeni Şafak

AK Parti, anayasa değişikliğinin Meclis'ten geçmesiyle birlikte referandum takvimini hazırladı.


AK Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, gün gün hazırlanan takvimde teklifin iyi anlatılması için köy köy dolaşılacak, çalınmadık kapı bırakılmayacak. Ayrıca bu hafta yapılacak MKYK ile il ve belediye başkanları ve diğer toplantılarla kampanya sürecinin detayları masaya yatırılacak.



HER SANDIĞA DÖRT KİŞİ


Seçim İşleri Başkanlığı tarafından teşkilatlara seçim koordanisyon merkezlerinin kurulması yönünde talimat yazısı gönderildi. Merkez sandık yönetimleri yeniden belirlenecek. Seçim günü sandık timini hazır hale getirmek için genel merkezde ayrı bir çalışma yürütülüyor. AK Parti, her sandık için bir asıl, bir yedek üye ile iki müşahit görevlendirecek.



KÖY KÖY ÇALIŞMA


Yeni sistemi kapı kapı anlatacak AK Parti, özellikle istikrar ve beka üzerinde duracak. Yeni sistemin Türkiye'ye sağlayacağı katkılara dikkat çekilecek. “İstikrarlı bir yapı ve güçlü bir ekonomi için” vurgulanarak, geçmişteki istikrarsız dönemlere işaret edilecek. Özellikle gençlere koalisyon dönemlerinin anlatılması için de özel çalışma yapılacak. Sosyal medya da bu araçlardan biri olacak. Caps ve görsel materyaller devreye girecek.



Malkoç'u kabul etti


Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık ettikten sonra Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve beraberindeki heyeti kabul etti. Çankaya Köşkü'nde, basına kapalı gerçekleşen kabul, 45 dakika sürdü. Yıldırım akşam ise Bakanlar Kurulu üyelerine eşli yemek daveti verdi.


#AK Parti
#Anayasa değişikliği
7 yıl önce