|

O çifte taziye

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, önceki gün Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılış töreninde gideceğini açıkladığı Gaziantep ziyaretinin ayrıntıları belli oldu. Erdoğan, 55 kişinin öldüğü terör saldırısında yaralanan gelin ve damadı ziyaret edecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/08/2016 Pazar
Güncelleme: 20:32 - 27/08/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Erdoğan, törende, Gaziantep'e gideceğini belirterek, “Gaziantep'e başsağlığına gidiyorum. Oradaki şehitlerimizi anmaya gidiyorum. Gaziantepli kardeşlerimizle beraber olmaya gidiyorum” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün bombalı terör saldırısının gerçekleştirdiği Gaziantep'e giderek, demokrasi meydanında miting yapacak. Erdoğan daha sonra ise 55 kişinin öldüğü saldırının gerçekleştiği Beybahçe Mahallesi'ne giderek, olayda ölenlerin yakınlarına ve düğünü kana bulanan Besna ve Nurettin Akdoğan çiftine taziyede bulunacak. Erdoğan, kalleş saldırıda yaralanan vatandaşları da hastanede ziyaret edecek.





Öte yandan Erdoğan, dün Tarabya Köşkü'nde Bosna-Hersek Başkanlık Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç ve KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile bir araya geldi. Erdoğan, Pakistan Pencap Eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif'i de kabul etti.


#Gaziantep
#Bombalı saldırı
8 yıl önce