|

Partimin yılmaz neferiyim

''Bir zaruretten dolayı yeni kabinede yer almamamız sözkonusu oldu'' diyen eski Başbakan Yardımcısı İşler, kırgınlığı olmadığını söyleyerek ''Partimin yılmaz neferiyim'' dedi

Haber Merkezi
00:00 - 1/09/2014 Pazartesi
Güncelleme: 23:59 - 31/08/2014 Pazar
Yeni Şafak
Partimin yılmaz neferiyim
Partimin yılmaz neferiyim

61. Hükümet''te Başbakan Yardımcısı olarak görev yapan ve 62. Hükümet''te görevini Numan Kurtulmuş''a devreden Emrullah İşler, ''AK Parti''nin yılmaz bir neferi olarak verilecek her türlü görevde millete hizmete devam edeceğim'' dedi. ''Seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan''ın Başbakanlığındaki son kabinede görev yapmak benim için büyük onur ve şereftir'' diyen İşler, Başbakan Yardımcılığı görevi süresince, hem Erdoğan''a hem AK Parti''ye yapılan ''alçakça saldırılara karşı'' dik duruş sergileyerek doğruları yüksek sesle dile getirdiğini anlattı. Bundan sonra da demokrasi ve hukuk dışı girişimler konusunda net ve tavizsiz söylemini sürdürmeye devam edeceğini kaydeden İşler, ''Bizler için makamlar gelip geçicidir, kalıcı değildir. Asıl olan aziz milletimize hizmettir, kadirşinas milletimizin duasını alabilmektir. AK Parti, bir misyon ve dava partisidir. AK Parti''nin yılmaz bir neferi olarak verilecek her türlü görevde millete hizmete devam edeceğim. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve 62. Hükümet''te görev alan birbirinden değerli bakan arkadaşlarıma başarılar diliyorum'' diye konuştu.

GRUP BAŞKANVEKİLİ OLABİLİR

Kızılcahamam''da temaslarda bulunan İşler, burada yaptığı açıklamada, ''Şimdi yeni bir hükümet kuruldu. Bir zaruretten dolayı bizim kabinede yer almamamız sözkonusu oldu. Ama bir kırgınlığımız, dargınlığımız kesinlikle olamaz ve olmayacak da'' dedi. Koltuğunu Numan Kurtulmuş''a devreden eski Başbakan Yardımcısı İşler''in partide hangi göreve getirileceği merak konusu. Kulislerde İşler''in, TBMM Milli Eğitim Komisyonu Başkanlığı veya Nurettin Canikli''den boşalan AK Parti Grup Başkanvekilliği görevlerinden birini üstleneceği konuşuluyor.


10 yıl önce