|

Polonya - Portekiz maçı canlı izle - TRT 1 Canlı

Polonyo Portekiz maçını canlı seyretmek için Trt 1 canlı izleme sayfasına bakabilirsiniz. Euro 2016'da heyecan dorukta. Merakla ve heyecanla beklenen çeyrek final maçları bugün saat 22:00'de Polonya Portekiz mücadelesi ile başlıyor. Trt 1 den yayınlanacak olan mücadelenin canlı skor takibini haberimizden yapabilirsiniz.

Yeni Şafak
21:17 - 30/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 18:38 - 30/06/2016 Perşembe
Diğer

Euro 2016'da

Polonya Portekiz

ile bu akşam saat 22:00'de karşılaşıyor. Mücadeleyi

TRT 1

kanalından

canlı

olarak naklen seyredebilirsiniz. Fransa'nın Marsilya kentinde oynanacak maçı büyük bir heyecanla bekleyen futbol severler yarı finale yükseleni belirleyecek olan maçı merak içinde seyredecekler. Polonya Portekiz maçından önemli dakikaları ve canlı skor bilgilerini buradan görebilirsiniz.



mek için tıklayınız



Polonya'da, İsviçre karşılaşmasında cezalı olduğu için forma giyemeyen Bartosz Kapustka bu maçta forma giyebilecek. Takımın kaptanı ve en büyük yıldızı golcü Robert Lewandowski'nin, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda tam 643 dakikadır golü yok.



Polonya ilk 4 maçta sadece 1 gol yedi ve şu ana kadar EURO 2016'nın en sağlam takımlarından biri olarak dikkat çekti. Portekiz'de ise sakatlıkları süren orta saha oyuncuları Raphael Guerreiro ve Andre Gomes'in kadroda yer alıp alamayacakları şüpheli.



Şu ana kadar 4 maçından da beraberlikle ayrılan Portekiz'de kaptan Christiano Ronaldo için ise bu turnuva, milli takımla bir kupa kazanma yolunda en önemli fırsat olarak görülüyor.






Polonya ilk kez çeyrek finalde


Polonya tarihinde ilk kez turnuvada çeyrek final çıkmayı başarmıştı. A Grubu'nu ikinci bitiren Polonya ikinci turda İsviçre'yi penaltılarla elemişti.



F Grubu ikincisi Portekiz ise turnuvanın en iyi takımlarından biri olarak gösterilen Hırvatistan'ı uzatmada 1-0 mağlup ederek tur atlamıştı.



Portekiz-Polonya maçının galibi, Galler-Belçika maçının galibi ile Çarşamba günü Lyon'da yarı finalde karşı karşıya gelecek.



EURO 2016'da tümü TSİ 22.00'de başlayacak diğer çeyrek final maçlarının oynayacağı günler ve kentler şöyle:



1 Temmuz Lille / Galler-Belçika



2 Temmuz Bordeuax / Almanya-İtalya



3 Temmuz Paris / Fransa-İzlanda



EURO 2016'da çeyrek final heyecanı başlıyor


Fransa'da düzenlenen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek final heyecanı, yarın oynanacak Polonya - Portekiz maçı ile başlayacak.


Grup maçlarını gol yemeden ve namağlup tamamlayan Polonya ile Fenerbahçeli Nani ve Beşiktaşlı Quaresma'nın da formasını giydiği, grubundan yenilgisiz çıkan bir diğer takım Portekiz, çeyrek finalde yarın karşı karşıya gelecek. Marsilya'nın Velodrome Stadı'nda TSİ 22.00'de oynanacak maçı Alman hakem Felix Brych yönetecek. EURO 2016 çeyrek final maçlarının programı şöyle:



30 Haziran Perşembe


22:00 Polonya - Portekiz


1 Temmuz Cuma


22:00 Galler - Belçika



2 Temmuz Cumartesi


22:00 Almanya - İtalya



3 Temmuz Pazar


22:00 Fransa - İzlanda



Euro 2016'da grup ve son 16 turu maçlarının ardından öne çıkan istatistikler ise şu şekilde:


En çok galip gelen takımlar: Belçika, Galler, Fransa, Almanya, İtalya (3 galibiyet)



En çok gol atan takımlar: Belçika (8 gol) - Galler (7 gol) - Fransa, Almanya, Macaristan, İzlanda (6 gol)



Toplam gol girişimi: Belçika (84 kez) - İngiltere (83 kez) - Almanya (78 kez)



En çok kırmızı kart gören takımlar: Arnavutluk, İrlanda Cumhuriyeti, Avusturya (1 kart)



En çok sarı kart gören takımlar: İtalya (13 kart) - Macaristan (12 kart) - İzlanda (11 kart)



En çok gol atan futbolcular: Gareth Bale (Galler), Antoine Griezmann (Fransa), Alvaro Morata (İspanya) (3 gol)



En çok asist yapan futbolcular: Eden Hazard (Belçika) (3 asist) - Cristiano Ronaldo (Portekiz), Aaron Ramsey (Galler) (2 asist


#Euro 2016
#Polonya
#Portekiz
#Trt1
#Canlı izle
8 yıl önce