|

Porto Beşiktaş maçı nasıl canlı izlenir? Porto Beşiktaş canlı izleme sayfası

Şampiyonlar Ligi maçlarında Porto ile Beşiktaş bu akşam karşı karşıya geliyor. Maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar ise ‘Porto Beşiktaş maçı nasıl canlı izlenir?’ sorusunun cevabını araştırıyor.

Yeni Şafak
22:41 - 13/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 22:54 - 13/09/2017 Çarşamba
Diğer
Porto Beşiktaş maçı canlı izleme yöntemlerini sizler için hazırladık.
Porto Beşiktaş maçı canlı izleme yöntemlerini sizler için hazırladık.

Porto Beşiktaş maçı nasıl canlı izlenir sorusunun cevabını sizler için hazırladık. Şampiyonlar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmak isteyen Beşiktaş bu akşam deplasmanda Porto ile karşılaşacak. Maç ise şifreli ekranlardan canlı izlenecek. Peki Porto Beşiktaş maçı nasıl canlı izlenir?

Porto Beşiktaş maçı bu akşam saat 21.45'te
Tivibu Spor 2
ekranlarından canlı izlenecek. Maçı canlı izlemek için Tivibu Spor üyeliği alabilirsiniz.
İstatistikler

Porto, Beşiktaş ile oynadığı dört resmi maçta da yenilmedi (3G 1B). İki takım Şampiyonlar Ligi'nde 2007/08 sezonunun grup aşamasında karşılaşmış, Porto Beşiktaş'ı iki maçta da mağlup etmişti.

Porto, Şampiyonlar Ligi'nde 22. kez katılıyor ve bu alanda Barcelona ve Real Madrid ile birlikte rekorun ortaklarından biri. Ancak Portekiz ekibi, 2004'te kupayı kazandığından bu yana turnuvada çeyrek finalden ötesini göremedi.

Porto, Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamalarında oynadğı son 18 maçın sadece üçünü kaybetti (10G 5B).

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi gruplarına tarihinde yedinci kez ve arka arkaya ilk kez katılıyor. Kara Kartallar daha önce Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkamadı.

Türk takımlarından sadece Galatasaray (14), Şampiyonlar Ligi'ne Beşiktaş'tan daha fazla katılım gösterebildi (7).

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 13 maçın ikisini kazanabildi (5B 6M).

Beşiktaş, Portekiz takımlarıyla Avrupa'da oynadığı son beş maçta galip gelemedi (3B 2M), ancak son iki maç berabere sonuçlandı.

Porto kalecisi Iker Casillas, Şampiyonlar Ligi tarihinin en fazla maça çıkan oyuncusu (164). Aktif oyuncular arasında kendisine en yakın isim Cristiano Ronaldo (140).

Sergio Conceicao, teknik direktör olarak kariyerinde ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak. Conceicao oyuncu olarak ise üç farklı takımda toplam 37 maça çıktı (Porto, Lazio, Inter Milan).

Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde attığı son sekiz golün beşine direkt katkıda bulundu (üç gol, iki asist).

Şenol Güneş, teknik direktör olarak Şampiyonlar Ligi'nde 12 maça çıktı ve bu maçların sadece ikisinde mağlup oldu. Ancak Güneş'in turnuvadaki sekiz maçı berabere sonuçlandı (2G).

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda attığı son altı golün üçü maçların 86. dakikalarından sonra geldi.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon attığı dokuz golün beşi duran toplardan geldi (iki frikik, iki penaltı, bir serbest vuruş)


#Porto
#Beşiktaş
#Şampiyonlar Ligi
7 yıl önce