|

Prison Break ne zaman başlıyor? Prison Break 5. sezon

Prison Break ne zaman başlıyor sorusu cevabını buldu. Herkes tarafından ilgiyle izlenen ve 8 yıllık aranın ardından yeniden ekranlara dönen Prison Break’ın yayın tarihi belli oldu. 5. sezonuyla herkesi yeniden etkileyecek olan dizi ne zaman başlıyor?

Yeni Şafak
09:35 - 29/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 09:39 - 29/03/2017 Çarşamba
Diğer
Prison Break ne zaman başlıyor?
Prison Break ne zaman başlıyor?

Prison Break ne zaman başlıyor? Mükemmel bir serüven ile herkesi kendine hayran bırakan dizi, 5. sezonuyla yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Peki Prison Break ne zaman başlıyor?



Başrollerini Wentworth Miller ile Dominic Purcell'ın paylaştığ 'Prison Break' dizisi, 8 yıllık aranın ardından 5. sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Oyuncu kadrosuyla kaldığı yerden devam eden dizinin ilk bölümü 5 Nisan'da yayınlanacak.



  • Dizinin konusu
  • Bir yapı mühendisi olan Michael Scofield (Wentworth Miller) işlememiş olduğu bir suçtan idam cezasına çarptırılan abisi Lincoln Burrows'u (Dominic Purcell) kurtarmak için tüm yasal yolların tükendiğini fark edince işleri kendi eline alır. Mükemmel kurgulanmış kaçış planıyla abisini kurtarmak için bir bankayı soyar ve abisinin bulunduğu hapishaneye gönderilir. Michael, planını uygulamaya başladıktan sonra hesaba katmadığı tek bir şeyin olduğunu anlar: İnsanlar. Ünlü bir mafya tetikçisi olan John Abruzzi (Peter Stormare), ile katil T-Bag (Robert Knepper) ve azılı gardiyan şefi Brad Bellick (Wade Williams) onun planını zora sokmaktadır...

Video: Preson Break'in yeni sezon tarihi açıklandı

#Prison Break
#Prison Break ne zaman başlıyor
#Prison Break dizisi
7 yıl önce