|

Ramazan Bayramı mesajları! Farklı ve değişik bayram mesajları!

25 Haziran’a özel bayram mesajlarını sizler için hazırladık. Ramazan Bayramı’nda sevdiklerinize en güzel mesajları göndererek onları mutlu edebilirsiniz. Sizler için her yerde bulunmayan farklı ve değişik bayram mesajlarını bir araya foto galeri halinde getirdik. İşte güzel, farklı ve değişik Ramazan Bayramı mesajları.

Yeni Şafak
11:17 - 24/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:19 - 24/06/2017 Cumartesi
Diğer
Ramazan Bayramı mesajları
Ramazan Bayramı mesajları
Farklı ve değişik bayram mesajları
ile karşınızdayız. Ramazan ayının bitmesinin ardından 25 Haziran Pazar günü
Ramazan Bayramı
kutlanacak. Büyükler ziyaret edilecek ve herkes aranacak. Gidip göremediklerimize ise bayram mesajları gönderilerek unutulmadıkları gösterilecek. Bizler de sizler için Ramazan Bayramı için farklı ve değişik
bayram mesajları
hazırladık. Bayram mesajlarını foto galeri halinde haberimizde bulabileceksiniz. Seçtiğiniz bir resimli bayram mesajını sevdiklerinize ister sosyal medyadan isterseniz de WhatsApp gibi programlarla gönderebileceksiniz.

Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek, sevap niyetiyle etler dağıtalacak herkese.. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...

♥ Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...

♥ Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, kurbanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki 'pause' düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun. Mutlu bayramlar...


♥ Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

♥ Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

♥ Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

♥ Bu değerli Kurban Bayramı.nda, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

♥ Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.

♥ Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

♥ Bir damla ümit serpilsin yüreğine, bir damla mutluluk dolsun günlerine , binbir duan kabül ve Bayramın Kutlu Olsun

♥ Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramın Kutlu Olsun

♥ Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

♥ Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

♥ Allahın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allahtandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu bayramın mübarek olsun.



#Bayram mesajları
#Resimli bayram mesajları
#Farklı bayram mesajları
7 yıl önce
default-profile-img