|

800 yetime bayramlık

İHH İnsani Yardım Derneği Batman Şubesi tarafından hayırseverlerin desteğiyle kentteki 800 yetim ve öksüz çocuğa Ramazan Bayramı öncesi giyim yardımı yapıldı. Hediye çekleriyle çocukların yüzünün güldüğünü söyleyen Başkan Yardımcısı Yunus İş, yetimlere kol kanat gerdiklerini anlattı.

Yeni Şafak
16:12 - 15/06/2017 Perşembe
Güncelleme: 16:25 - 15/06/2017 Perşembe
AA
Yetim ve öksüz çocuklar bayramlık sevinci yaşıyor.
Yetim ve öksüz çocuklar bayramlık sevinci yaşıyor.

Batman'da İHH İnsani Yardım Derneği Batman Şubesi tarafından hayırseverlerin desteğiyle kentteki 800 yetim ve öksüz çocuğa Ramazan Bayramı öncesi giyim yardımı gerçekleştirildi.

Yetim ve öksüz çocuklar, davet edildikleri bir alışveriş merkezinde diledikleri kıyafet ve ayakkabıları beğenerek almanın mutluluğunu yaşadı. İHH İnsani Yardım Derneği Batman Şubesi Başkan Yardımcısı Yunus İş, yetim ve öksüz çocukların Hazreti Muhammed'in emanetleri olduğunu belirterek, Ramazan Bayramı'na kadar 800 yetim ve öksüzü giydireceklerini söyledi.

800 yüz yetime hediye çeki

Yetim ve öksüzlerin korunup kollanmasının en büyük erdemlerden biri olduğunu vurgulayan İş, şöyle devam etti:

"Elimizden geldiğince hayırseverlerin desteği ile yetimlere kol kanat gereceğiz. Bu yıl bayramdan önce 800 kardeşimize hediye çekleri vererek, diledikleri kıyafetleri giyerek bayrama sevinçli bir şekilde girmelerini amaçlıyoruz. Bu konuda toplumdan da büyük bir teveccüh görüyoruz."

#Batman
#İHH
7 yıl önce