|

Şehit aileleri aynı sofrada

tvnet’te Ramazan ayına özel olarak hazırlanan sahur programı ‘Hilali Beklerken’e konuk olan şehit aileleri, iftar sofrasında buluştu. 15 Temmuz şehidi Türkan Türkmen Tekin’in eşi Ramazan Tekin “15 Temmuz öncesi bir ailem vardı, şimdi 80 bin ailem oldu” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/06/2017 الأربعاء
Güncelleme: 03:27 - 21/06/2017 الأربعاء
Yeni Şafak
Şehit aileleri aynı sofrada
Şehit aileleri aynı sofrada

Albayrak Grubu bünyesinde faaliyet gösteren tvnet’in beğeniyle izlenen Ramazan’a özel sahur programı ‘Hilali beklerken’e konuk olan şehit aileleri iftar sofrasında bir araya geldi. Beykoz’da düzenlenen iftar programına Cumhuriyet savcısı şehit Mehmet Selim Kiraz’ın babası ve 15 Temmuz darbe girişimi esnasında şehit olanların aileleri katıldı.

SÖZ HAKKI ŞEHİT AİLELERİNDE

Türk halkının şehitlerini hiçbir zaman unutmadığını belirten şehit savcı Kiraz’ın babası Hakkı Kiraz, “Şehitlerin ölmediğini halkımız her gün bizlere hissettiriyor” dedi. 15 Temmuz darbe girişimi esnasında cuntacılar tarafından Esenler’de şehit edilen 3 çocuk annesi Türkan Türkmen Tekin’in eşi Ramazan Tekin ise “Eşim sanki dün şehit olmuş gibi. 15 Temmuz öncesi bir ailem vardı, şimdi 80 bin ailem oldu” şeklinde konuştu.


‘Hilali beklerken’ programını bu sene şehit aileleriyle birlikte yapmaya karar verdiklerini kaydeden program sunucusu Senai Demirci, “Milletimiz iftar ve sahur programlarında yapılan çirkinliklerden bıkmış vaziyette. Artık gerçekçi ve bedeli ödenmiş sözleri olan insanlarla tanışmak istiyorlar. Bizler de vatan uğruna şehit olan 15 Temmuz’un mimarı şehitlerimizin annesi, babası, evladı ve eşini halkımızla buluşturmak istedik. Söz söyleme hakkı bizim değil onlarındır. Programda özellikle bizler susmayı tercih ediyoruz. Çünkü onların her bir sözü kalplerimize dokunuyor. Düzenlenen organizasyonla sahurda ağırladığımız misafirlerimizi bu kez iftar sofrasında bir arada toplamak ve diğer şehit aileleriyle buluşturarak tanıştırmak istedik” dedi.

#TVNET
#Sahur
#Şehit aileleri
٪d سنوات قبل