|

Resmi Gazete KHK kararları! Kamudan ihraç edilen personellerin isimleri

Resmi Gazete’de 4 yeni KHK kararları açıklandı ve 124 kişinin görevi iade edilirken 367 kişi de kamudan ihraç edildi. Bizler de sizler için kamudan ihraç edilen personelin isimlerini derledik. İşte Resmi Gazete’de yayımlanan KHK kararlarına göre kamudan ihraç edilen personelin isimleri.

Yeni Şafak
10:00 - 23/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:04 - 23/01/2017 Pazartesi
Diğer
KHK kararları ile kamudan ihraç edilenler
KHK kararları ile kamudan ihraç edilenler

Resmi Gazete'de 4 yeni KHK kararları açıklandı. 367 kişi kamudan ihraç edildi. OHAL kapsamında 4 yeni KHK yayımlandı. 683 sayılı KHK ile 124 kişi görevine iade edilirken 367 kişi de kamudan ihraç edildi. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan KHK kararları ve görevinden ihraç edilenlerin isimleri…



Olağanüstü hal (OHAL) kapsamında 682, 683, 684 ve 685 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameler yayımlandı.



Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 683 sayılı kararnamede, terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca (MGK) devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum ve gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı veya irtibatı olan kamu görevlerinin ihraçlarına ilişkin liste yer aldı.



Buna göre, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonundan 3, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan 2, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansından 1, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 1, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünden 10, İller Bankasından 2, İçişleri Bakanlığından aralarında vali yardımcısı, kaymakam ve hukuk müşavirlerinin de olduğu 134, Göç İdaresi Genel Müdürlüğünden 23, Türkiye İstatistik Kurumundan 2, Kamu Gözetimi, Muhasabe ve Denetim Standartları Kurumundan 1, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinden 2 ve Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlardan 186 kişi görevden ihraç edildi.



Bu kişilere ayrıca herhangi bir tebligat yapılmayacak, haklarında özel kanun hükümlerine göre işlem tesis edilecek.



Galeri: 683 sayılı KHK ile kamu görevinden çıkarılan isimler

#Resmi Gazete
#Kamudan ihraç edilenler
#4 yeni KHK
7 yıl önce