|

Sakarya hava durumu! Meteoroloji Sakarya için uyarı yaptı 22 Eylül

Sakarya hava durumu için son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji’den 22 Eylül hava durumu raporlarını yayınladı ve İstanbul’un yanı sıra Sakarya için de uyarı yaptı. Yapılan açıklamada bugün Sakarya’da kuvvetli sağanak yağışların beklendiği bildirildi.

Yeni Şafak
08:39 - 22/09/2017 vendredi
Güncelleme: 08:40 - 22/09/2017 vendredi
Diğer
Meteoroloji Sakarya için uyarı yaptı 22 Eylül
Meteoroloji Sakarya için uyarı yaptı 22 Eylül

Sakarya hava durumu raporları belli oldu. Sakarya için sağanak yağış uyarıları geliyor. Dün İstanbul’da etkili olan sağanak yağışların ardından Meteoroloji kuvvetli yağış olacak bölgelere Sakarya’yı da ekledi.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimleri ile Doğu Akdeniz'in parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İstanbul, Tekirdağ ile Balıkesir'in kuzey çevreleri, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri (Toroslar mevkii) ile gece Yozgat çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; sabah saatlerinde İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli, Zonguldak ve Bartın çevreleri ile öğleden sonra Giresun, akşam saatlerinden sonra Rize ile Trabzon'un doğu ilçeleri ve Beşikdüzü çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.


HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç kesimlerde hissedir derecede olmak üzere (6-10 derece) azalacağı ve mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, güneydoğu kesimlerde güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

#Sakarya
#Hava durumu
#Meteoroloji
il y a 7 ans