|

Sakarya, Karabük hava durumu! Şiddetli yağış uyarısı geldi

Meteoroloji’den yapılan açıklamayla birlikte Sakarya ve Karabük için sağanak yağış uyarısı geldi. İstanbul’da beklenen sağanak yağışlarla birlikte birkaç bölge için de şiddetli yağış uyarıları yapılıyor. İşte Sakarya, Karabük hava durumu...

Yeni Şafak
08:57 - 22/08/2017 Salı
Güncelleme: 09:00 - 22/08/2017 Salı
Diğer
Sakarya, Karabük hava durumu!
Sakarya, Karabük hava durumu!

Sakarya ve Karabük için de uyarılar gelmeye devam ediyor. Son olarak İstanbul için yapılan uyarıyla birlikte birkaç bölge daha şiddetli yağışın etkisi altında kalacak. Günlük hava durumu raporlarına göre sağanak yağışlar Sakarya ve Karabük’ü de etkisi altına alacak. İşte hava durumu raporları…

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Orta ve Batı Karadeniz ile Kütahya, Manisa, Çankırı, İzmir, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin çevreleri, Eskişehir'in kuzeybatı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul, Yalova, Kocaeli, Bursa, Karabük çevrelerinde kuvvetli, Sakarya, Bartın, Düzce, Zonguldak çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI:
Kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde değişmeyeceği tahmin ediliyor.
RÜZGAR:
Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ve güneydoğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
UYARILAR
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:
Yağışların; İstanbul, Yalova, Kocaeli, Bursa,
Karabük
çevrelerinde kuvvetli,
Sakarya
, Bartın, Düzce, Zonguldak çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor. beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
#Sakarya hava durumu
#Karabük hava durumu
#Hava durumu
7 yıl önce