|

Sakarya'da antrenman dönüşü kaza haberi: 5'i çocuk 6 yaralı

Sakarya’nın Erenler ilçesinde basket antrenmanından dönen çocukların bulunduğu minibüse otomobil çarptı. Kazada 5’i çocuk 6 kişi yaralandı.

Yeni Şafak
23:43 - 25/05/2017 Perşembe
Güncelleme: 00:23 - 26/05/2017 Cuma
Diğer
​Sakarya'da antrenman dönüşü kaza haberi: 5'i çocuk 6 yaralı
​Sakarya'da antrenman dönüşü kaza haberi: 5'i çocuk 6 yaralı
Sakarya’nın Erenler ilçesinde basket antrenmanından dönen çocukların bulunduğu minibüse otomobil çarptı. Kazada 5’i çocuk 6 kişi yaralandı. Kaza, Erenler ilçesi Bağlar Mahallesi Bağlar Caddesi üzerinde meydana geldi. İddialara göre, F.S. idaresindeki 54 E 9665 plakalı basket antrenmanından dönen çocukları taşıyan minibüse, ara sokaktan çıkmak isteyen A.B. idaresindeki 42 AZT 47 plakalı otomobil yandan çarptı. Çarpışma sonrasında minibüs kaldırıma çıkarak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Kaza yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri, çarpışmanın etkisiyle minibüste bulunan ve yaralanan sürücü F.S., çocuklardan M.A.E., Ö.F.B., Y.G.B., H.K. ve ismi öğrenilemeyen bir çocuğa ilk müdahaleyi yapılmasının ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve ToyotaSa Acil ve İlk Yardım Hastanesine kaldırılarak tedavi altına aldı.Kaza sonrasında iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Sakarya’da ulaşıma Ramazan düzenlemesi-
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, Ramazan ayı boyunca bazı belediye otobüsü hatlarında ilave seferler düzenleneceğini açıkladı.Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha rahat sağlayabilmeleri için bazı hatlarımızda ilave seferler düzenliyoruz. Hemşerilerimiz ilave edilen seferlere
adresinden ve
adresinden ulaşım sağlayabilirler” dedi. Pistil, “Toplu taşımada oluşan talepler doğrultusunda anlık çözüm önerileri geliştiriyoruz. Zaman zaman ilave seferleri de devreye alıyoruz. Ramazan ayında da ilave seferlere gereklilik duyduk. Bu kapsamda 2 - 3 - 4 - 5 - 9/A - 21/A - 21/B - 22/A - 22/B - 23 ve 24 numaralı belediye otobüslerinde son sefer hareket saatlerine ilave ek seferler düzenlenecek. İnşallah vatandaşlarımız ulaşımlarını rahat bir şekilde sağlayacaklar” diye konuştu.
#Sakarya
#Antrenman dönüşü kaza
#trafik kazası
#Erenler
7 yıl önce