|

Samsun’da sanayide büyük çaplı yangın! Patlama sesi duyuldu! 4 yaralı

Samsun haberleri: Samsun’da saniyede üç iş yerinde büyük çaplı yangın çıktı. Alınan son dakika haberlerine göre Samsun'nun Canik ilçesinde henüz bilinmeyen nedenlerden dolayı yangın çıktı. Yangın sonucunda ise 4 kişi yaralandı.

Yeni Şafak
11:23 - 17/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:43 - 17/07/2017 Pazartesi
IHA
Samsun’da sanayide büyük çaplı yangın! Patlama sesi duyuldu!
Samsun’da sanayide büyük çaplı yangın! Patlama sesi duyuldu!
Samsun haberleri: Samsun'da sanayide büyük bir yangın meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesi Gülsan Sanayi Sitesi’nde bulunan bir özel oto bakım servisinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ve ambulans sevk edildi. Yangınla beraber iş yerinde patlamalar oluştu. Yangını söndürmek için Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri seferber oldu. Yangının çevredeki dükkanlara da sirayet ettiği ve üç iş yerinin yandığı belirtildi.

Yangında ilk belirlemelere göre 4 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Samsun’daki yangın kontrol altına alındı

Samsun sanayide, dondurma imalathanesinde meydana gelen patlama ile birlikte çıkan büyük çaplı yangın, itfaiyenin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alındı.Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesi Gülsan Sanayi Sitesi İlkadım Bulvarı üzerinde bulunan bir dondurma imalathanesinde saat 09.50’de büyük bir patlama meydana geldi. Patlamayla birlikte bölge savaş alanına dönerken, patlamanın ardından yangın çıktı. Alevler çevredeki iş yerlerine sıçrarken, olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ve ambulans sevk edildi. Yangını söndürmek için Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve AFAD ekipleri seferber olurken, 112 Acil Sağlık ekipleri de yaralılara müdahale etti. Olayda ilk belirlemelere göre 1’i ağır 11 kişi yaralandı.

Kimyasal madde yangını

Yetkililer, yangında kimyasal maddenin yandığı ve insan sağılığı için zararlı olduğu gerekçesiyle görevliler ve vatandaşları uyardı. Görevlilerin maske takması sağlanırken, vatandaşlar bölgeden uzaklaştırıldı.Yangının saat 11.00 itibariyle kontrol altına alındığı bildirildi.


#Samsun
#Yangın
#Canik
7 yıl önce