|

Samsung Galaxy S8 kırmızı ekran sorunu ve çözümü

Samsung Galaxy S8 cihazlarında kırmızı ekran sorunu yaşanıyor. Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy 8’de kırmızı ekran sorunu kullanıcıların canını sıktı. Note 7 ile hüsrana uğrayan Samsung, yeni amiral gemisi için çalışmalara başladı ve resmi açıklama yaptı. İşte Samsung Galaxy S8 kırmızı ekran sorunu ve çözümü.

Yeni Şafak
13:47 - 22/04/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:49 - 22/04/2017 Cumartesi
Diğer
Galaxy S8 modellerinde kırmızı ekran sorunu yaşanıyor.
Galaxy S8 modellerinde kırmızı ekran sorunu yaşanıyor.

Samsung Galaxy S8 kırmızı ekran sorunu ve çözümünü sizler için hazırladık. Samsung cihazlarında son günlerde kırmızı ekran sorunu yaşanıyor. Kullanıcıların şikayetlerinin artmasıyla birlikte teknoloji devinden ise resmi açıklama geldi. Peki Samsung Galaxy S8 kırmızı ekran sorunu nedir ve nasıl çözülür?

Bundan birkaç gün önce Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S8’lerde kırmızı ekran sorunu baş göstermeye başladı. Akıllara Note 7 skandalını getiren bu sorunun donanımsal olduğunun iddia edilmesi ile birlikte büyük tedirginlik yaşayan firma, cihazın sorununa ilişkin araştırmasını tamamladı ve sorunun yazılımdan kaynaklı olduğunu açıkladı.

Bir Samsung yetkilisi problemin bir güncelleme ile çözülebileceğini ifade etti ve kırmızıya dönük renk tonuna sahip Galaxy S8'lerin bir üretim hatası olmadığını açıkladı. Açıklamanın ardından çalışmalara başlayan Samsung cephesinden, güncelleme ise önümüzdeki hafta yayınlanması bekleniyor.


Yayınlanacak güncelleme ile birlikte cihazın renk dengesi düzenlenecek ve beyaz tonlar geri yüklenecek. Kullanıcılar güncelleme sonrası cihazlarının ekran renk dengesini manuel olarak kontrol edebilecekler.

Özellikle ekranı ile ön plana çıkan bir cihazın ekran tarafında sorun çıkması teknoloji devi açısından yeni bir skandalın daha doğuşu tetikler. Şayet yayınlanan güncelleme sonrasında ekran düzelmezse firma, sorunlu Galaxy S8'leri ücretsiz olarak değiştirecek.

#Galaxy S8
#Samsung
#Kırmızı ekran sorunu
7 yıl önce