|

Samsunspor gelecekten umutlu - Spor haberleri

Spor haberleri - Sportif direktör Zeren:"Yeni Malatyaspor karşısında puan alsak bizi daha çok motive edecekti ama puan alamasak da oyuncularımızın performansından gelecek adına umutluyuz. Bu takım ilerideki haftalarda hem gol atacak hem de galibiyetler alacaktır"

Yeni Şafak
16:08 - 29/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 13:11 - 29/08/2016 Pazartesi
Diğer

Spor haberleri - TFF 1. Lig'de ilk iki haftayı toplam 1 puanla geride bırakan Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, gelecek haftalarda takımın hem gol atacağına hem de galibiyetler elde edeceğine inandığını söyledi.



Zeren, AA muhabirine, deplasmanda 1-0 kaybettikleri Yeni Malatyaspor maçını değerlendirdi.



Bu maçta özellikle ilk yarıda çok net pozisyonlar yakaladıklarına işaret eden Zeren, "Özellikle iki pozisyonda oyuncularımız kaleci ile karşı karşıya kaldılar ama değerlendiremedik. İlk yarıda yaptığımız bir hata gol yememize neden oldu. İkinci yarıda yine iyi oynadık. Hatta son 10 dakika rakibi sahasına hapsettik. Yine pozisyonlar bulduk ama gole çeviremedik. Oyundan memnunuz, sadece oyuncularımızın son vuruşu ile ilgili sıkıntılarımız var." ifadelerini kullandı.



Transfer yasağı nedeniyle takımın çoğunluğunu altyapıdan gelen oyuncuların oluşturduğunu hatırlatan Zeren, şöyle konuştu:



"Bu takımın geleceği adına umutluyuz. Yeni Malatyaspor karşısında puan alsak bizi daha çok motive edecekti ama puan alamasak da oyuncularımızın performansından gelecek adına umutluyuz. Bu takım ilerideki haftalarda hem gol atacak hem de galibiyetler alacaktır. Buna ihtiyacımız var. Oyuncularımıza bu noktada güvenimiz tam. Önümüzdeki haftalarda bu mağlubiyeti telafi edeceğiz."



Zeren, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada futbolcularının da 2 gün izin yapacağını sözlerine ekledi.



#Coşkun Zeren
#Futbol
#Samsunspor
#Yeni Malatyaspor
#Spor haberleri
8 yıl önce