|

Bahçeli İzmir mitingini iptal etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İzmir mitingini iptal ettiğini açıkladı. MHP İl Başkanı Necat Karataş, Ankara’daki terör saldırısından sonra Bahçeli’nin, İzmir mitingini iptal etmediğini belirtmiş ve "Yarın saat 14.00'te Gündoğdu Meydanı'na bekliyoruz" diye çağrı yapmıştı.

Yeni Şafak
16:53 - 10/10/2015 Cumartesi
Güncelleme: 17:40 - 10/10/2015 Cumartesi
IHA

Ankara'daki terör saldırılarından sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu 3 günlük, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bugün yarınki mitinglerini iptal etti. Yarın, Gündoğdu Meydanı'nda miting düzenleyecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de mitingi iptal etti.



Bahçeli açıklama yaptı


Bahçeli, Ankara'daki saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Canlı bombalar başkentimize kadar gelebilmeyi göze almışken, güvenlik ve istihbarat kurumlarının bundan habersiz kalmaları bir başka sorgulanması, üzerine gidilmesi gereken sorumsuzluk ve ihmalkârlıktır" dedi.



MHP İl Başkanı çağrıda bulunmuştu


Mitingle ilgili açıklama yapan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş ise şöyle bir açıklama yapmıştı:



"Ülkenin şu anki durumundan hoşnut olmayan, yaşanan terör olaylarını içine sindiremeyen, 'Teröre hayır', 'Adaletsizliğe hayır' diyen, verdiğimiz şehitlerin acısını içinde hisseden, sevdası İzmir ve Türkiye olan, kaygısı da yine İzmir ve Türkiye'nin geleceği olan, huzurlu, güvenli bir Türkiye arzusu olan herkesi yarın saat 14.00'te Gündoğdu Meydanı'na bekliyoruz. Bütün olumsuzlukları haykırmaya bekliyoruz."



Ancak MHP tarafından yapılan son açıklamada Bahçeli'nin İzmir mitingini iptal ettiği belirtildi.






#bahçeli izmir
#bahçeli ankara patlama
#mhp izmir
9 yıl önce