|

Türkiye referandum sonuçlarını TVNET'ten öğrendi

Türkiye, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni içeren anayasa değişikliği için sandık başına gitti. TVNET, saat 17.05'ten itibaren ilk sonuçlarını anbean izleyicileriyle paylaştı.

Yeni Şafak
16:10 - 16/04/2017 Pazar
Güncelleme: 18:00 - 16/04/2017 Pazar
Yeni Şafak
Seçim sonuçları TVNET'ten anbean aktarılacak.
Seçim sonuçları TVNET'ten anbean aktarılacak.

Türkiye, bugün siyasi tarihinin en önemli olaylarından birini yaşıyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni içeren anayasa değişikliği referandumu için 55 milyon seçmen için 55 milyonu aşkın seçmen sandık başına gitti.

Doğudaki 32 ilde sandıklar saat 16 itibariyle kapandı. Diğer illerde ise saat 17'de oy verme işlemi bitecek ve sayım başladı.

TVNET, saat 17.05'ten itibaren ilk sonuçlarını anbean izleyicileriyle paylaştı.

Serhat İbrahimoğlu, Merve Şebnem Oruç, Haluk Huyut, Merve Türkay ve Faruk Aksoy'un yorumuyla 81 ilden gelen sonuçlar TVNET'ten anbean yayınlanacak. Detaylı analizlerin yer alacağı yayında sandıkların açılmasıyla son durum naklen izleyiciye aktarılacak.

Gelişmeleri Narin Ülger Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Özge Çalışkan Başbakanlık, Bensu Polat MHP Genel Merkezi, Ersin Karatay Kısıklı, Duygu Öztürk AK Parti İl Başkanlığı, Murat Can Öztürk Taksim, Ebru Cengiz ise Vatan Caddesinden canlı olarak duyuracak.

#TVNET
#Yeni Şafak
#16 Nisan
#Anayasa Referandumu
7 yıl önce