|

Yenikapı Mitingi bir ilke sahne olacak

Yenikapı Mitingi bir ilke daha sahne olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım tarafından kullanılacak olan; 600 ton ağırlığında, 16 metre yüksekliğinde ve 95 metre genişliğindeki sahneyi yarın da MHP lideri Bahçeli kullanacak.

Yeni Şafak
16:20 - 8/04/2017 Saturday
Güncelleme: 16:30 - 8/04/2017 Saturday
Diğer
Bugünkü tarihi mitingin ardından yarın da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin aynı yerde konuşacak.
Bugünkü tarihi mitingin ardından yarın da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin aynı yerde konuşacak.
Anayasa değişikliği halk oylaması 16 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek. "Evet Platformu" tarafından Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen "Büyük İstanbul Mitingi"nin hazırlıkları da tamamlandı. Etkinlikte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım milyonlara hitap edecek.

Bugünkü mitingin en dikkat çekici unsuru ulaşım ve sahne oldu. Sahnede 100 metrekarelik dev ekranlar olacak. Böylelikle Yenikapı'ya gelen vatandaşın kendisini sahnenin yanında hissetmesi amaçlanıyor.
BAHÇELİ DE YARIN AYNI YERDE 'EVET' İSTEYECEK

Bugünkü tarihi mitingin ardından yarın da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin aynı yerde konuşacak olması akıllara "Bahçeli, Erdoğan ile aynı sahneyi, aynı sistemi mi kullanacak?" sorusunu getirdi.

SAHNE AYNI SES FARKLI

MHP'li kaynaklar; "Biz de Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın mitingi için orada hazırlık yapan ajans ile anlaştık. Parasını verdik ve oradaki düzeneğin bir kısmını kullanacağız. Aynı sahneyi biz de kullanacağız ancak ses sistemi ile diğer teçhizat için kendi çalışmalarımız olacak" dediler.

SABAHA KADAR ÇALIŞACAKLAR

Alanda; liderlerin çıkıp sesleneceği sahnenin, sabit olarak yarın akşama kadar alanda kurulu olarak tutulacağı, diğer teçhizatın ise bugünkü mitingin ardından MHP'ninkiyle değiştirileceği öğrenildi.

#Yenikapı
#AK Parti
#MHP
#Devlet Bahçeli
#Recep Tayyip Erdoğan
7 years ago