|

Shakhtar Donetsk Konyaspor maçı hangi kanalda canlı izlenecek?

Shakhtar Donetsk Konyaspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta canlı izlenebilecek? UEFA Avrupa Ligi'nde 5. hafta heyecanı sürüyor. Bu akşam Shakhtar Donetsk ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmanın hangi kanaldan canlı izleneceğini merak eden taraftarlar haberimize bakabilirler. İşte maçtan tüm detaylar.

Yeni Şafak
18:35 - 24/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:47 - 24/11/2016 Perşembe
Diğer
Shakhtar Donetsk Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenecek?

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. hafta maçında Konyaspor deplasmanda Shakhtar Donetsk ile karşılaşıyor. Mücadele bu akşam saat 21.00'da başlayacak. Karşılaşma Tivibu Spor 3 kanalından şifreli olarak canlı izlenebilecek.

Shakhtar Donetsk Konyaspor

maçından son gelişmeleri ve tüm detayları haberimizden görebilirsiniz.





Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki beşinci maçında deplasmanda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsktakımıyla karşılaşacak.



Lviv kentindeki Arena Lviv'de TSİ 21.00'de başlayacak maçı İskoçya Futbol Federasyonundan Kevin Clancy yönetecek. Clancy'nin yardımcılıklarını David McGeachie ve Graeme Stewart yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Douglas Potter, ilave yardımcı hakemleri ise Steven McLean ve Donald Robertson olacak.



Spor Toto Süper Lig'de son iki maçını kazanan Atiker Konyaspor, bu başarısını Avrupa sahnesinde de göstermek istiyor.



Gruptaki 4 maçında 3 kez yenilen, 1 kez de berabere kalan Aykut Kocaman ve öğrencileri, lider olarak üst tura çıkmayı geçen hafta garantileyen Shakhtar Donetsk karşısında UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.



Kritik bir müsabakaya çıkacak olan yeşil-beyazlıların Ukrayna ekibi karşısında puan kaybetmesi durumunda bir üst tura çıkma şansı kalmayacak. Grubun diğer maçında Braga'nın deplasmanda Gent'i yenmesi halinde, Atiker Konyaspor'a Ukrayna deplasmanındaki galibiyet de yetmeyecek.



Konya temsilcisinin kazanması, diğer karşılaşmanın ise berabere veya Gent'in galibiyetiyle sonuçlanması durumunda ise gruptan çıkacak ikinci ekip, son maçların ardından belli olacak.



Grupta son hafta Atiker Konyaspor, Gent'i, Braga da Shakhtar Donetsk'i ağırlayacak.



Yeşil-beyazlılarda Nejc Skubic, kart cezası nedeniyle Ukrayna deplasmanında takımdaki yerini alamayacak.



Atiker Konyaspor'un, Shakhtar Donetsk maçına şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:



Serkan Kırıntılı, Douglas, Ali Turan, Abdülkerim Bardakçı, Selim Ay, Ali Çamdalı, Volkan Fındıklı, Ömer Ali Şahiner, Milosevic, Rangelov, Bajic.



- Puan durumu


UEFA Avrupa Ligi'nde Atiker Konyaspor'un da bulunduğu H Grubu'nda 5. hafta maçları öncesi puan durumu şöyle:



Takımlar O G B M A Y Av P



Shakhtar Donetsk 4 4 0 0 12 1 11 12



Braga 4 1 2 1 5 5 0 5



Gent 4 1 1 2 6 11 -5 4



Atiker Konyaspor 4 0 1 3 2 7 -5 1



Maç öncesi açıklamalar


Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda yarın deplasmanda Shakhtar Donetsk ile yapacakları maçı kazanarak, bir üst tur umutlarını son haftaya taşımak istediklerini söyledi.



Kocaman, maçın oynanacağı Arena Lviv'de düzenlenen basın toplantısında, UEFA Avrupa Ligi'nin, düşündükleri çerçevede gerçekleşen bir serüven olduğunu ifade etti.



Yarın grubun güçlü takımıyla karşı karşıya geleceklerini belirten Kocaman, "Yarınki maç, tamamen devam veya son haftaya çok küçük bir olasılık da olsa umutları taşıma ya da artık tamamen Spor Toto Süper Lig'e dönme müsabakası olacak gibi görünüyor. Bu zor gurubun da en zorlu takımıyla oynayacağız. Kendi liglerinde yenilgisiz ve büyük puan farkıyla liderler ve aynı zamanda Avrupa Ligi'ndeki grubumuzda 4 maçta 12 puanlık çok ciddi bir avantaja sahipler." şeklinde konuştu.



Shakhtar Donetsk'in sahanın her tarafında doğruları yapan yüksek disiplinli bir takım olduğunu vurgulayan Kocaman, şunları kaydetti:



"Shakhtar Donetsk çok uzun zamandır bir arada oynayan ve Avrupa Ligi'nde başarılı olmuş bir takım. Aslında böylesine bir takım karşısında alacağımız sonuç kadar oyunda çıkabileceğimiz seviye, ileriki günler için Konyaspor'un özellikle geleceğine katkı sağlamak adına önemli veri olacaktır. Bir taraftan da futbolun kendi doğası içerisindeki sürprizi arayarak ve kazanarak umutlarımızı son maça taşımak, hedefimiz ve hayalimiz olacak."



- Hora: "Yürekten oynayacağız"


Atiker Konyasporlu futbolcu Ioan Hora da yarın grubun en güçlü takımıyla karşılaşacaklarını dile getirdi.



Matematiksel olarak gruptan çıkma şanslarının olduğunu anımsatan Hora, "3 puan için sahaya çıkacağız. Maça iyi hazırlandık. Yarın kendimize güveniyoruz. Onları yenebilmek için yürekten oynayacağız. Geri adım atmayacağız ve gruptan çıkmak için savaşacağız." ifadelerini kullandı.



Shakhtar Donetsk Konyaspor maçı hangi kanalda ve saat kaçta canlı izlenebilecek? UEFA Avrupa Ligi'nde 5. hafta heyecanı sürüyor. Bu akşam Shakhtar Donetsk ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmanın hangi kanaldan canlı izleneceğini merak eden taraftarlar haberimize bakabilirler. İşte maçtan tüm detaylar.


#Shakhtar Donetsk
#Konyaspor
#UEFA Avrupa Ligi
#H Grubu
#Canlı izle
#Maç hangi kanalda
#Maç saat kaçta
7 yıl önce