|

Ben Affleck, Christian Bale’in Batman’ini taklit ederse!

Red Nose Day "en iyi Batman" tartışmasını ele almış ve onu bu yılki etkinliğin bir parçası olarak kısa bir skeçin odağı haline getirdi. Ben Affleck de bu etkinliğe büyük bir katkı sağladı. Video, genç bir Batman fanatiğinin aktörden süper kahramanın ünlü sesini Christian Bale'in yapacağı şekilde yapmasını istiyor. Ben Affleck de çocuğun isteğine kayıtsız kalmıyor.

Yeni Şafak
09:35 - 28/05/2017 Pazar
Güncelleme: 09:36 - 28/05/2017 Pazar
Diğer
Red Nose Day "en iyi Batman" tartışmasını ele almış ve onu bu yılki etkinliğin bir parçası olarak kısa bir skeçin odağı haline getirdi
Red Nose Day "en iyi Batman" tartışmasını ele almış ve onu bu yılki etkinliğin bir parçası olarak kısa bir skeçin odağı haline getirdi

Christopher Nolan'ın The Dark Knight üçlemesinin başarısı Christian Bale'in Batman’inin pek çok kişinin favorisi olduğu anlamına geliyor. Bu durum Batman V Superman: Dawn of Justice'daki karakteriyle ve eğer olursa gelecekteki solo The Batman filminde görünecek olan Ben Affleck için biraz talihsiz bir durum.

Red Nose Day "en iyi Batman" tartışmasını ele almış ve onu bu yılki etkinliğin bir parçası olarak kısa bir skeçin odağı haline getirdi.

Ben Affleck de bu etkinliğe büyük bir katkı sağladı. Video, genç bir Batman fanatiğinin aktörden süper kahramanın ünlü sesini Christian Bale'in yapacağı şekilde yapmasını istiyor. Ben Affleck de çocuğun isteğine kayıtsız kalmıyor.

#Batman
#Ben Affleck
#Christian Bale
7 yıl önce