|

''Seninle aynı filmde oynamak isterim!''

Türk Sineması''nın 100. Yılı dolayısıyla 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı''nın Onur Gecesi''nde sinema yazarı ve eleştirmeni Atilla Dorsay için düzenlenen yemeğe çok sayıda ünlü isim katıldı. Yönetmenliğini Çağan Irmak''ın yaptığı ''Unutursam Fısılda'' sinema filminde canlandırdığı ''Hanife'' karakteriyle büyük beğeni toplayan Işıl Yücesoy gecede büyük ilgi gördü.

Yenisafak.com.tr / Sinema
00:00 - 13/11/2014 Perşembe
Güncelleme: 11:25 - 13/11/2014 Perşembe
Yeni Şafak
''Seninle aynı filmde oynamak isterim!''
''Seninle aynı filmde oynamak isterim!''

Türkan Şoray, Müjde Ar ve Filiz Akın Işıl Yücesoy''a övgüler yağdırırken, finalde yeni ''Dört Yapraklı Yonca'' hep birlikte objektiflere poz verdiler.

Sultan ile aynı filmde oynamak benim içinde onurdur!

Türkan Şoray sahnede yaptığı konuşmada Işıl Yücesoy''a seslenerek, ''Seninle aynı filmde oynamak isterim'' dedi.

Işıl Yücesoy da ''Türk Sineması''nın Sultanı ile oynmak benim için her zaman onurdur'' diyerek jeste jest ile yanıt verdi. Yücesoy ''Geçmişte Filiz Akın ve Müjde Ar ile birlikte İzmir de sahneye de çıktım. Çok eski dostlarım, yıllar sonra yeniden karşılaşmak güzel oldu.'' dedi.

Işıl Yücesoy ''Atilla Dorsay''ın davetlisi olarak katıldığım Türk Sineması''nın 100. Yılı Onur Gecesi''nde ülkemizin gurur abidesi olan sinemacıl, gazeteci ve yazarlarla aynı ortamda bulunmaktan büyük mutluluk duydum. Duayenlerle aynı havayı solumak benim için de bir onur oldu. Atilla Dorsay''ı sinemamıza katkılarından dolayı gönülden kutluyorum'' diye konuştu.

9 yıl önce
default-profile-img