|

Sivas’ta kadınlar trafik uygulaması yaptı! Sivas haberleri

Sivas haberleri: Sivas’ta Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ’Yakalanma Radara, Tabutları Gönderme Mezara’ projesi kapsamında partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri trafik uygulaması yaparak sürücüleri uyardı.

Yeni Şafak
14:35 - 28/05/2017 воскресенье
Güncelleme: 14:36 - 28/05/2017 воскресенье
IHA
Sivas’ta kadınlar trafik uygulaması yaptı
Sivas’ta kadınlar trafik uygulaması yaptı

Kayseri Caddesi üzerinde yapılan uygulamada partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileri trafik polisleriyle birlikte radar kontrolü yaptı. Durdurulan araçlar trafik polisleriyle birlikte kontrol edilirken, sürücüler emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıldı. Yapılan uygulamada bazı araç sürücülerine cezai işlem uygulanırken, bu duruma bazı vatandaşların tepki gösterdiği görüldü.

Proje hakkında bilgi veren Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Orhan Gürbüz, "Bu projenin içinde basın mensupları, sivil toplum kuruluşları var. Biz bu projeyi ilerde daha çok geliştireceğiz. Bizim amacımız kazalar olmasın, insanlar ölmesin" dedi.

AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci ise, "Bu uygulamaların amacı kesinlikle ceza yazmak değil, vatandaşları bilgilendirmek, buradaki duyarlılığa ortak olmak. Bizim de bu projeye katılma amacımız bu. Burada biz vatandaşlarımızı kurallara uyması yönünde uyarıyoruz" diye konuştu.
#Sivas
#Semiha Ekinci
#Trafik uygulaması
7 лет назад
default-profile-img