|

Snus nedir? Emre Mor ‘Snus’ bağımlısı mı?

Adı sıkça transfer haberlerinde geçen ve geçtiğimiz günlerde menajeri Muzzi Özcan ile yollarını ayıran Emre Mor için olay bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Muzzi Özcan, Emre Mor’u snus adı verilen bir maddeye alıştırdı. Peki snus nedir?

Yeni Şafak
12:21 - 23/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 12:23 - 23/08/2017 Çarşamba
Diğer
Emre Mor'un Snus adı verilen uyuşturucuya alıştırıldığı iddia edildi.
Emre Mor'un Snus adı verilen uyuşturucuya alıştırıldığı iddia edildi.
Borussia Dortmund forması giyen Milli yıldız Emre Mor için olay bir iddia ortaya atıldı. Geçtiğimiz günlerde menajeri ile yollarını ayıran başarılı oyuncunun
snus
adı verilen uyuşturucu maddeye alıştırıldığı iddia edildi. Peki
snus
nedir?

Akşam Gazetesi'nin iddiasına göre Muzzi Özcan ile Emre Mor'a yakın bir isim, Özcan'ın genç oyuncuyu snus adı verilen uyuşturucu maddeye alıştırdığını söyledi. Haberde ismi gizli tutulan şahısın açıklamaları şöyle;

"Emre Mor bağımlı hale gelmişti"

"Muzzi Özcan, Snus bağımlısı. Emre'ye de bu maddeyi verdi. Futbol hayatı karardı. O yüzden yollarını ayırdı. Bu maddeyi kullanan çok futbolcu var. Kullanınca beyinleri şişiyor, uyuşuyor, konuşmaya da üşeniyorlar. Özcan menajerliğini yaptığı pek çok oyuncuyu bu maddeye bağımlı kıldı. Emre Mor da bu maddeyi kullananlardan biriydi ve bağımlı hale gelmişti. Snus krizine girdiğinde mutlaka kullanma ihtiyacı duyuyordu."

"Hakan Çalhanoğlu'na da denetmişler, idmana çıkamamış"

"İlk başlarda sporculara stresli durumlarda başa çıkmak için önerdiği bu madde sonrasında bağımlılık yaparak hayatlarını karartıyor." Hatta bir keresinde Milli Takım kampında Hakan Çalhanoğlu'na da denetmişler, çocuk idmana çıkamamış. Bu çocukların kurtulması için bu bilgileri açıklamak zorundaydım. Ben defalarca kendisini uyardım. Hatta Afganistanlı bir ortağı var o da uyardı ancak vazgeçiremedik. Kullananları salaklaştırıyor. Beynini bitiriyor. Kafayı kaldıramıyorlar. Bir soru sorsan aciz hale geliyorlar."

Snus nedir?

Snus, sigara tiryakilerin bağımlılıktan kurtulması için üretilen bir madde. Tütün, tuz ve bazı karışımlardan üretilen Snus, ağız ile üst dudak ve diş ile damak arasına yerleştirilerek kullanılıyor.

Sigara bağımlısı olan kişilerin kullandığı Snus'u, sigara içmeyen kimselerin kullanması önerilmiyor. Snus'un, özellikle sigara kullanmayan kişiler tarafından tüketildiğinde uyuşturucu etkisi yaptığı öne sürülüyor.

#Snus
#Snus nedir
#Emre Mor
#Muzzi Özcan
7 yıl önce