|

Son dakika Ankara'da doğalgaz patlaması haberi

Son dakika Ankara'da doğalgaz patlaması meydana geldiği bildirildi. Alınan son dakika bilgilerine göre, Ankara Çankaya'da saat 21.20 sıralarında büyük bir patlamanın meydana geldiği ve patlamanın doğalgazdan kaynaklandığı bildirildi. Ankara'daki patlamanın şiddetiyle bir binanın da büyük çapta hasar oluştuğu ifade edildi. İşte son dakika gelişmeleri ve detaylar.

Yeni Şafak
22:27 - 17/01/2017 Salı
Diğer

Son dakika Ankara'da doğalgaz patlaması meydana geldiği ve patlamanın şiddetiyle bir binanın yıkıldığı bildirildi. Ankara'nın Küçükesat semtinde bir binada patlama sesi duyuldu. Patlamaya doğalgaz ya da tüpgaz patlamasının neden olması üzerinde duruluyor. Ankara'dan son dakika haberlerini ve olayın tüm detaylarını sayfamızdan takip edebilirsiniz.



Ankara'da 3 katlı tapu kadastro lojmanlarında doğalgaz sıkışmasından kaynaklandığı değerlendirilen patlamada 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Patlamanın ardından binada göçük meydana gelirken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.


Edinilen bilgilere göre, Çankaya ilçesi Esat Mahallesi Başçavuş Sokak'ta bulunan Tapu Kadastro Genel Müdürlüğüne ait 3 katlı lojmanda doğalgaz sıkışmasından kaynaklandığı değerlendirilen patlama meydana geldi. Patlamanın ardından binanın son iki katında göçük meydana geldi. Patlamanın ardından binadan çıkan 3 kişi kendi imkanlarıyla gittikleri hastanede tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibi bölgede çalışmalarını sürdürüyor.


Öte yandan, patlamanın ardından binanın son iki katında yaşanan çökme anı cep telefonu kamerasına yansıdı.





Sosyal medyada Ankara'daki patlamaya yönelik yapılan bazı yorumlar


Esat Başçavuş Sokak'ta bir binada dogalgazdan kaynaklanan bir patlama bilgisi var henüz detaylar belli değil umarım iyi haber gelir.



Ankara

'da Esat tarafından patlama sesi duyulmuş. İlk gelen haberler bir binada doğalgaz patlaması olduğu yönünde. Sakin olalım.



Ankara

'da doğalgaz patlaması olduğu söyleniyor, umarım can kaybı yoktur.



Ankara

'daki patlamanın doğalgazdan kaynaklığı belirtiliyor.



Ankara

'daki patlamanın terör saldırısı olmadığı, doğalgaz veya başka bir sebepten kaynaklandığı belirtiliyor.



Ankara

'daki patlama doğalgaz patlaması diyen var



Ankara

Kocatepe mahallesinde büyük bir patlama oldu saat 21:25 de. Camlar sarsıldı.Ambulanslar geldi:( umarım kimseye bir şey olmamıştır .



Ankara

Esat'ta doğalgaz patlaması sonucu bir bina çöktü. Olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi.



#Ankara
#Patlama
#son dakika haberleri
#doğalgaz patlaması
#bina yıkılması
#Çankaya
7 yıl önce