|

Son dakika Ayvalık'ta yağ fabrikasında patlama haberi

Son dakika Ayvalık'taki yağ fabrikasında patlama olduğu bildirildi. Alınan son dakika bilgilerine göre, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bulunan bir zeytinyağ fabrikasında saat 18.00 sıralarında henüz nedeni bilinmeyen bir patlama meydana geldiği ifade edildi. Ayvalık'taki patlamanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İşte Balıkesir'den son dakika gelişmeleri.

Yeni Şafak
18:38 - 19/01/2017 jeudi
Güncelleme: 19:24 - 19/01/2017 jeudi
DHA

- Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'ndeki bir zeytinyağ fabrikasında saat 18.00 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.



Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yağ fabrikasında çıkan yangın söndürüldü.



Alınan bilgiye göre ilçeye bağlı Telli Kavak mevkisindeki zeytinyağı fabrikasında akşam saatlerinde yangın çıktı. Ayvalık Belediyesi İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı.



Bölgeye tedbir amaçlı ambulanslar da çağrılırken yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu söndürüldü.



Balıkesir'den diğer haberler


Balıkesir'de karbonmonoksit zehirlenmesi


Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti. Memiş Mahallesi Güzel Sokak'ta oturan Ummahan (77) ve Hasan Pehlivanoğlu (89) çiftinden haber alamayan yakınları, kontrol etmek için evlerine geldi. Yakınları, Pehlivanoğlu çiftini evde hareketsiz halde yatarken bulundu.



Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri tespit edilen çiftin öldüğünü belirledi. Yaşlı çiftin cesetleri, cumhuriyet savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Burhaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Pehlivanoğlu çiftinin cenazeleri, daha sonra Memiş Camisi'nde kılınan namazın ardından Geriş Kabristanlığı'na defnedildi.



Ayvalık'ta eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilen'e daire amirlerinden veda yemeği


Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, eğitim ve öğretime dev katkılar sağlayan sevilen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen için Ayvalık Kaymakamlığı öncülüğünde bir veda yemeği düzenlendi.


Milli Eğitim Bakanlığı'na ait Ayvalık Cunda Uygulama Oteli'nde düzenlenen veda yemeğine; Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ve eşi İlçe Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Gülçin Nazlı'nın yanı sıra daire amirleri, ilçeye kapsamlı bir Güzel Sanatlar Lisesi inşa edip bağışlayan işadamı Cihan Şişman, Şefkat Evleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Fatma Cavlı, Uluslar arası Kadın Sanatçılar Derneği Ayvalık Şube Başkanı Gamze Oruç Altınok, Melas Sanat Evi Sanat Yönetmeni Ata Mahmut Altınok ve Erkan Bilen'i seven dostları katıldı.



Gecede konuşan Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, görev süresi dolan devlet memurlarının tayinlerinin çıkmasının üzücü de olsa bir gerçek olduğunu vurgulayarak, “Önemli olan o görev yaptığınız yerden tayininiz çıktığında geri de ne bıraktığınızdır. Eğer geride bıraktıklarınızı sizi hayır ile yad ediyorsa, bu en büyük hizmettir. Erkan Bilen de bunu başarmış bir arkadaşımızdır. Biz, bu değerli arkadaşımızın bundan sonraki görevinde de en iyi hizmeti vereceğini gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz. Biz, Erkan Bilen'e yeni göreviyle, gelecekteki iş ve özel hayatında da başarılar diliyoruz" dedi.



Kaymakam Nazlı konuşmasında, halen bekar olan Erkan Bilen'in karşısına hayırlı bir kısmet çıkarak yuvasını kurmasını da dilemeyi ihmal etmeyerek, Bilen'e daire amirleri tarafından ortaklaşa alınan bir hediyeyi teslim etti.Ayvalık Uygulama Oteli adına da personelden Serkan Filiz, Erkan Bilen'e bir buket çiçek takdim etti.



Gecede konuşan Ayvalık'ın başarılı eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ise; 2014 yılında Ayvalık'taki İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladığını hatırlatarak, “2014 yılı benim hayatımda bir dönüm noktasıdır. 2014 yılına kadar değişik yerlerde çalıştım. Fakat 2014 yılında Sayın Kaymakamımızdan devlet adamı olmayı öğrendim. Ondan sonraki süreçte de hep o yolda mücadele vermeye çalıştım. Devlet Adamı olmak çok farklı bir şey. Bu yüzden ben bana desteklerinden dolayı ve önümü açtığı için, bire çok konuda tecrübelerini benimle paylaşarak yol gösterici olduğu için Sayım Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.



#Balıkesir
#Ayvalık
#Zeytinyağ fabrikası
#Patlama
il y a 7 ans