|

Son dakika Beşiktaş Samir Nasri'yi de transfer etti! Samir Nasri Beşiktaş'ta

Son dakika Beşiktaş Samir Nasri ile 1 yıllık anlaşma sağladı! Beşiktaş transferde durmak bilmiyor. Siyah-Beyazlı ekip bu akşam transferleri peş peşe patlatıyor. Son dakika haberi olarak Beşiktaş'ın İngiliz ekibi Manchester City'den Samir Nasri ve kulübü ile anlaşmaya vardı. Son olarak Aboubakar ve Caner Erkin'i kadrosuna katan kara kartallar son olarak Samir Nasri'yi transfer etti. İşte detaylar.

Yeni Şafak
22:56 - 25/08/2016 jeudi
Güncelleme: 23:26 - 25/08/2016 jeudi
Diğer
Samir Nasri Beşiktaş'a transfer oldu

. Son dakika transfer haberini sizlerle paylaşıyoruz. Beşiktaş transferde dur durak bilmiyor. Bu akşam transferler art arda geliyor. Beşiktaş bugün Abaoubakar ve Caner Erkin'in ardından İngiliz ekiplerinden Samir Nasri'yi de kadrosuna kattı. Beşiktaş'ın Manchester City ile

Samir Nasri

için 1 yıllık anlaşmaya vardı. Transferin son dakika gelişmelerini haberimizden takip edebilirsiniz.



Samir Nasri, Beşiktaş'ta


Beşiktaş, uzun süredir transferi için uğraşılan Samir Nasri ile anlaşma sağladı. Siyah-beyazlı takımın Fransız futbolcu için resmi açıklama yapması bekleniyor.



Başkan Fikret Orman'ın yaklaşık 20 gündür transferi için uğraştığı Manchester Cityli Samir Nasri'de mutlu sona gelindi.


Siyah-beyazlıların kiralık olarak kadrosuna kattığı Fransız futbolcuyu yarın borsaya bildirmesi bekleniyor. Orta sahada görev yapan Nasri için Beşiktaş'ın ödeyeceği ücret ise merak ediliyor. Yıldız futbolcu İngiliz ekibinde 5 milyon 500 bin Euro yıllık net ücret alıyordu.



Beşiktaş cephesinden alınan bilgilere göre Manchester City'nin Nasri'nin ücretinin bir bölümünü karşılayacağı da ifade ediliyor.







Beşiktaş transferin son günlerinde oldukça yoğun çalışmalar yapıyor.


Siyah Beyazlılar hem Portekiz'de hem de İngiltere'de sürdürdüğü çalışmalarda mutlu sona ulaştı ve Porto'dan Aboubakar ile Manchester City'den Samir Nasri'yi bir yıllığına kiraladı.


Samir Nasri'nin yıllık 6.5 milyon Euro olan ücretinin paylaşımı konusunda Manchester City ile pazarlık halinde olan Siyah Beyazlılar, İngiliz kulübünün, oyuncunun ücretinin önemli bir bölümünü ödemeyi kabul etmesi sonrası anlaşmayı sağladı.


Siyah Beyazlılar forvet transferinde de önemli bir adım attı ve Vincent Aboubakar için Porto kulübünü kiralama konusunda ikna eti.


Aboubakar da, Samir Nasri gibi Beşiktaş'ta bir yıllığına kiralık olarak oynayacak.


Tıpkı Nasri'de olduğu gibi Kamerunlu golcünün de sözleşme detaylarının hazırlandığı bildirildi.


Her iki futbolcunun kendileri ve kulüpleri ile sözlü olarak yapılan anlaşmaların gün içinde resmiyete dökülerek KAP'a bildirilmesi bekleniyor





#Samir Nasri
#Beşiktaş
#Transfer
#Son dakika
#Manchester City
il y a 8 ans
default-profile-img