|

Son dakika Bingöl’de Patlama haberi: 2 şehit

Son dakika Bingöl'de patlama meydana geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre, Bingöl'ün Genç ile Diyarbakır'ın Lice ilçeleri sınırında meydana gelen patlamada 2 uzman çavuşun şehit olduğu bildirildi. Patlamanın ardından bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. İşte son dakika Bingöl haberleri ve detaylı bilgiler.

Yeni Şafak
21:20 - 30/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 23:47 - 30/06/2016 Perşembe
IHA

Son dakika Bingöl'de patlama haberi geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre, Bingöl'ün Genç ile Diyarbakır'ın Lice ilçeleri sınırında meydana gelen patlamada, 2 uzman çavuş şehit oldu.



Patlama, Genç ile Lice ilçeleri arasında bulunan Sağgöze köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı, zırhlı aracın geçişi sırasında infilak ettirildi. Patlamada, 2 uzman çavuş şehit oldu. Patlamanın ardından çok sayıda güvenlik görevlisinin gönderildiği bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.



ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU


Bingöl'ün Genç ilçesi ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi arasındaki Sağgözü Köyü kırsal kesiminde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuşların kimlikleri belli oldu. Şehitlerin Behçet Avcı ile Yunus Aktaş olduğu öğrenildi. Şehitler yarın Bingöl'de düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketlerine uğurlanacak



#Bingöl
#Son dakika haberleri
#Şehit
#Patlama
8 yıl önce