|

Son dakika deprem haberi: Bitlis’te deprem oldu

Bitlis deprem haberi: Bitlis'te 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği son dakika haberleri arasında yer alıyor. Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise saat 11.22'deki depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı. Son dakika Bitlis deprem haberi ile ilgili ayrıntıları haberimizde sizlerle paylaştık. İşte detaylar...

Yeni Şafak
12:13 - 23/10/2016 Pazar
Güncelleme: 09:15 - 23/10/2016 Pazar
Diğer

Son dakika Haberler: Bitlis'te 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgilere göre, bugün saat 11.22 sıralarında merkez üssü Tatlıkaynak mevkiinde 5 kilometre derinlikte 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre can kaybının yaşanmadığı sarsıntıda vatandaşlar büyük korku yaşadığı son dakika Bitlis deprem haberleri arasında yer alıyor.



Kent merkezine 15 kilometre uzaklıktaki Tatlıkaynak Köyü'nde korkuya yol açan deprem, yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldi. Bitlis merkez ve çevre ilçelerde de hissedilen deprem, ilk belirlemelere göre hasara yol açmadı. Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise saat 11.22'deki depremin büyüklüğünü 4.2 olarak açıkladı.



#Son dakika
#Son depremler
#Bitlis deprem haberi
8 yıl önce