|

Son dakika Gaziantep Karkamış boşaltılıyor - Karkamış'ta son durum

Son dakika Gaziantep Karkamış'a yeni havan mermisi düştü, polis ilçenin boşaltılmasını istedi. Alınan son dakika bilgilerine göre, Karkamış Belediyesi'nin bahçesine düştüğü açıklanan havan mermisinin ardından güvenlik güçleri ilçenin boşaltılması için uyarılarda bulunuyor. İşte Gaziantep'ten son dakika haberleri ve detaylar.

Yeni Şafak
19:33 - 23/08/2016 Salı
Reuters
Son dakika Gaziantep Karkamış

'ın boşaltılması kararı alındı. Karkamış'a yeni havan mermisinin düşmesinin ardından polis ve belediyeden ilçeyi boşaltmak için duyuru yapılıyor. Gaziantep'in Karkamış ilçeisnde yaşanan

gelişmelerini ve tüm detayları haberimizden inceleyebilirsiniz.



Haber kanalları, Suriye tarafından atılan bir havan mermisinin Karkamış Belediyesi'nin bahçesine düştüğünü belirterek, polisin can güvenliği için vatandaşlardan ilçeyi boşaltmalarını istediğini duyurdu.



Haber kanalları, Karkamış'ta kamu personelinin iki gün idari izinli sayılacağını duyurdu.





KARKAMIŞ BOŞALTILIYOR


Suriye'nin IŞİD denetimindeki Carablus kentinden atılan 1 havan mermisi daha Karkamış Belediyesi'nin bahçesine düştü. Polis vatandaşlardan can güvenliği için ilçeyi boşaltmalarını istedi.



Atılan havan mermisinin ardından sınırda konuşlu birlikler Carablus'taki IŞİD hedeflerini ateş altına aldı. Belediye hoparlörlerinden vatandaşların evlerinden çıkmamaları yönündeki yapılan anonsların ardından polisler ise ilçe meydanına gelerek basın mensuplarının ve vatandaşlardan can güvenliği için ilçeyi boşaltmasını istedi.



Aracı olmayanlar için ise Kaymakamlık önüne minibüsler getirtildi.







#Son dakika haberleri
#Gaziantep
#Karkamış
#Havan mermisi
8 yıl önce