|

Son dakika Gökhan Gönül resmen Beşiktaş'ta!

Son dakika gelişmesi olarak Gökhan Gönül'ün resmen Beşiktaş'a transfer olduğu açıklandı. Bir süredir adı Beşiktaş ile anılan tecrübeli futbolcu Gökhan Gönül'ün resmen transfer olduğu bildirildi. Fenerbahçe'nin eski futbolcusunun siyah-beyazlı kulüpten alacağı ücret ve diğer bir çok detay da paylaşıldı. İşte son dakika transfer haberleri.

Yeni Şafak
20:28 - 30/06/2016 Perşembe
Güncelleme: 17:36 - 30/06/2016 Perşembe
Diğer

Gökhan Gönül resmen Beşiktaş'ta. Son dakika transfer haberine göre, Beşiktaş'ın Gökhen Gönül ile resmen anlaştığı bildirildi. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sezonun ilk dış transferi gerçekleşmiş oldu. Beşiktaş'ın Fenerbahçe'den trasnfer ettiği Gökhan Gönül ile ilgili son dakika haberlerini ve detaylı bilgileri buradan görebilirsiniz.



Beşiktaş uzun süren bekleyişin ardından Gökhan Gönül ile resmi olarak anlaşma sağladı.


Beşiktaş'ta Gökhan Gönül bilmecesi sona erdi.



Siyah beyazlı kulüp milli futbolcuyla resmi olarak anlaşma sağladı. A Spor'un son dakika gelişmesi olarak duyurduğu haberde Gökhan Gönül'ün transfer detayları da yer aldı.



4 yıllık sözleşme karşılığında sezon başına 1 Milyon 750 Bin Euro kazanacak olan Gökhan Gönül 2 Milyon Euro da imza parası alacak.



Tecrübeli yıldız yalnızca garanti paraya oynayacak ve maç başı ücret almayacak.



Beşiktaş'ın özel bir uçakla İstanbul'a getirdiği tecrübeli sağ bek için Vodafone Arena'da taraftarlar önünde imza töreni düzenlenecek.



Gökhan Gönül'ün twitter hesabındaki Fenerbahçe formalı kapak fotoğrafını 'prayforİstanbul' ile değiştirdiği, profil fotoğrafını ise milli takımdaki bir fotoğrafla değiştirdiği dikkatlerden kaçmadı. Yıldız futbolcu geçtiğimiz günlerde 'Profesyonel Fenerbahçe Futbolcusu' yazan bilgiyi de silmişti.



Anlaşmanın duyurulmasının ardından Beşiktaş taraftarları sosyal medyadan Gökhan Gönül'e adeta kucak açtı. Yıldız futbolcunun Beşiktaş formalı kara kalem fotoğrafı birçok kez paylaşıldı.


#Beşiktaş
#Gökhan Gönül
#Transfer
#Fenerbahçe
#Son dakika transfer haberleri
8 yıl önce