|

Son dakika haberi: Ankara'da patlama 1 bina yıkıldı -Video

Son dakika haberi olarak Ankara'da büyük bir patlamanın meydana geldiği bildirildi. Edinilen son dakika bilgilerine göre, Ankara'nın Çankaya ilçesinde doğalgaz patlaması sonucunda 1 binanın yıkıldığı bildirildi. Ankara'daki patlamanın ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirilirken can kaybı ya da yaralı olup olmadığı henüz bilinmiyor. İşte son gelişmeler.

Yeni Şafak
22:25 - 17/01/2017 Salı
Güncelleme: 22:27 - 17/01/2017 Salı
Diğer

Son dakika Ankara'da patlama meydana geldiği bildirildi. Son dakika haberlerine göre, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Başçavuş Sokak'ta bulanan bir binada patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle bir binanın yıkıldığı, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans sevk edildiği ifade edildi. Ankara Çankaya'daki patlamada can kaybı ya da yaralı olup olmadığı henüz bilinmiyor. Bölgeden son dakika gelişmelerini yenisafak.com'dan takip edebilirsiniz.



Başkentte, Çankaya ilçesinde bir apartmanda doğalgaz sıkışması ya da tüptenkaynaklandığı değerlendirilen patlama meydana geldi.



AA muhabirinin aldığı ilk bilgilere göre, Küçükesat Mahallesi Başçavuş Sokak'ta üç katlı bir apartmanda doğalgaz sıkışması ya da tüpten kaynaklandığı değerlendirilen patlama nedeniyle binada hasar oluştu.



Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.



Olayda, yaralanan bir kişinin Hacettepe Üniversitesi Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.



Patlamanın meydana geldiği binanın çevresinde güvenlik önlemleri alınırken, ekipler çalışmalarını sürdürüyor.









#Ankara
#Patlama
#doğalgaz
#son dakika haberleri
#Çankaya
#bina yıkılması
7 yıl önce