|

Son dakika haberler! 26 Temmuz Çarşamba günün son dakika haberi

Son dakika haberler yenisafak.com adresinde! 26 Temmuz Çarşamba günü gündemde ve dünyada meydana gelen son dakika gelişmelerini bu sayfa üzerinden öğrenebilirsiniz. Sizler de gündemin en sıcak haberlerini, son dakika gelişmelerini ve güncel gelişmelerini buradan takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
13:31 - 26/07/2017 الأربعاء
Güncelleme: 14:38 - 26/07/2017 الأربعاء
Diğer
Gündemden ve dünyadan gelen son dakika haberler yenisafak.com'da.
Gündemden ve dünyadan gelen son dakika haberler yenisafak.com'da.

Son dakika haberleri burada. Gündemde yaşanan tüm gelişmeleri, sıcak haberleri, son dakika gelişmelerini buradan takip edebilirsiniz. Yeni Şafak son dakika sayfasıyla birlikte artık tüm gelişmeler burada.

Samsun polisinden eş zamanlı operasyon: 25 gözaltı

Samsun’da çeşitli suçlardan aranan 25 kişi polisin evlerine düzenlediği eş zamanlı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Bürosu ekipleri, Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde ülke geneli mala karşı işlenen suçlar başta olmak üzere aranan şahısların yakalanmasına yönelik bu sabah eş zamanlı operasyon düzenledi. 196 polisin 79 ayrı ekiple görev aldığı operasyon kapsamında 83 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Yapılan operasyonda çeşitli suçlardan haklarında yakalama müzekkeresi ve çeşitli hapis cezası bulunan 25 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Samsun Emmiyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Samsun Adliyesine sevk edildi.


İsrail polisi 13 Filistinliyi yaraladı

İsrail polisi, Mescid’i Aksa’da plastik mermi ve göz yaşartıcı bombayla 13 Filistinliyi yaraladı.

Kudüs’te Mescid-i Aksa’nın El-Esbat kapısı yakınlarında dün gece yatsı namazından sonra düzenlenen oturma eylemi sırasında İsrail polisi tarafından 13 Filistinli yaralandı. Filistin Kızılayı, 13 yaralının hastaneye kaldırıldığını açıkladı. İsrail polisinin eylemcilere plastik mermi, göz yaşartıcı bomba ve ses bombalarıyla müdahale ettiği belirtildi. Yaralılar arasında gazeteci Fatma el-Bekri ve 10 yaşındaki bir çocuk da bulunuyor.


Öte yandan, yerel kaynaklar gazeteci Fayiz Abu Ermile ve 6 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.



#Son dakika
#Son dakika haber
#Son dakika haberleri
٪d سنوات قبل