|

Son dakika haberleri: Hakkari’de polis lojmanları yakınında patlama

Son dakika Hakkari'de patlama meydana geldiği bildirildi. Edinilen son dakika bilgilerine göre, Hakkari merkez Gazi Mahallesi'ndeki Valilik Parkı girişinde yer alan polis lojmanlarının arka tarafındaki ağaçlık alanda akşam saatlerinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Hakkari'deki patlamadan son dakika haberlerini yenisafak.com'dan takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
22:54 - 27/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 19:59 - 27/08/2016 Cumartesi
IHA
Hakkari

'de polis lojmanları yakınında patlama meydana geldiği açıklandı. Alınan son dakika bilgilerine göre, akşam saat 22.30 sıralarında Hakkari merkez Gazi Mahallesi'ndeki Valilik Parkı girişinde yer alan polis lojmanlarının arka tarafındaki ağaçlık alanda şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamada can kaybının yaşamadığı bildirildi. İşte Hakkari'deki patlamadan son dakika haberleri ve detaylar.



Hakkari'de polis lojmanlarının arkasındaki boş araziye yerleştirilen bomba düzeneği büyük bir gürültü ile patladı. Büyük paniğe yol açan patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, polis bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.



Hakkari'nin Gazi Mahallesi'ndeki Valilik Parkı girişinde yer alan polis lojmanlarının arka tarafındaki ağaçlık alanda akşam saatlerinde şiddetli bir patlama meydana geldi.



Olay yerine ambulanslar ile itfaiye ekipleri ve çok sayıda zırhı araç sevk edildi. Polis bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Patlamanın önceden yerleştirilen bir bomba düzeneğinden kaynaklandığı belirtilirken, patlama nedeniyle polis lojmanları küçük çapta hasar gördü.



Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri lojmanın ikinci katındaki balkonda çıkan yangına müdahale etti. Şiddetli patlamaya neden olan cisim ise araştırılıyor. Can kaybının yaşanmadığı olayla ilgili geniş çaplı operasyon başlatıldı.

#Hakkari
#Patlama
#Son dakika haberleri
#polis lojmanları
8 yıl önce