|

Son dakika İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın yerine Süleyman Soylu atandı

Son dakika haberi olarak İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın görevini bıraktığı ve yerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu'nun getirildiği bildirildi. Kabine'de yaşanan mini revizyon'dan son haberleri sizlerle paylaşıyoruz. Başbakanlıktan yapılan açıklamaları ve son dakika gelişmelerini haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
20:07 - 31/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:14 - 31/08/2016 Çarşamba
Son dakika haberleri

ile karşınızdayız. İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın görevini bıraktığı ve yerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu'nun atandığı duyuruldu. Kabinede yaşanan mini revizyonunun son dakika gelişmelerini ve atanan isimleri haberimizden görebilirsiniz.



Başbakan Yıldırım: "İçişleri Bakanımız Bursa Milletvekili Efkan Ala'nın istifasıyla boşalan Bakanlığa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, boşalan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına da Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu atanmıştır".



Başbakan Yıldırım'dan flaş açıklama


Başbakan Binali Yıldırım: İçişleri Bakanı Efkan Ala, görevini bıraktı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat: 19.00'da Başbakan Binali Yıldırım'ı kabul etti. Görüşme sonrası açıklama yapan Yıldırım, "İçişleri görevini bırakan Efkan Ala'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


#Son dakika haberleri
#İçişleri Bakanı Efkan Ala
#Süleyman Soylu
#Atama
#Kabine revizyon
8 yıl önce