|

Son dakika İstanbul haberi: Sütlüce'de patlama sesi

Son dakika haberi olarak Sütlüce'de patlama sesi duyulduğu bildirildi. Edinilen son dakika bilgilerine göre, Sütlüce'de AK Parti İstanbul İl Başkanlığı binası yakınlarında patlama sesi duyulmasının ardından polis ekipleri alarma geçti. İşte İstanbul'dan son gelişmeler.

Yeni Şafak
22:02 - 20/01/2017 Cuma
Güncelleme: 22:31 - 20/01/2017 Cuma
DHA

- Sütlüce'deki AK Parti İl Başkanlığı yakınlarındaki patlama sesi polisi alarma geçirdi. Bölgede çalışma başlatan polis ekipleri patlama sesinin kaynağını araştırıyor.



İstanbul Sütlüce'deki AK Parti İl Başkanlığı binasına lav silahı ile saldırı düzenlendi.



İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) yetkililerinden edinilen ilk bilgiye göre; AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik lav silahıyla saldırı girişimi oldu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olayda yaralanan olup olmadığı ve herhangi bir yerin isabet alınıp alınmadığı henüz tespit edilemedi. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.



İKİ SALDIRIDA DA AYNI TİP SİLAHLAR KULLANILDI


Emniyet kaynakları, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü binalarına 1,5 saat arayla meydana gelen her iki saldırıda da tek atımlık lav silahı kullanıldığını tespit etti.








İstanbul Emniyetine saldırı girişiminin ardından operasyon başlatıldı



İstanbul Emniyet Müdürlüğüne düzenlenen saldırı girişiminin ardından bölgede operasyon başlatıldı.


İstanbul Emniyet Müdürlüğüne akşam saatlerinde saldırı girişimi yapıldı. Edinilen ilk bilgilere göre, lav silahı ile bir ara sokaktan gerçekleşen saldırı emniyet binasına isabet etmedi. Ölen ya da yaralananın olmadığı saldırı girişimin ardından polis çevrede saldırgan ya da saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri de atılan lav silahı üzerinde incelemelerde bulunurken silahın atıldığı sokak araç ve yaya trafiğine kapatıldı.


Polis ekiplerinin incelmesi sürerken bir görgü tanığı, “Silah sesi üzerine bir müdahale de bulunabiliriz diye çıktı Ancak bu tarafa kaçan olmadı. Çok şükür ölen ya da yaralanan yok" dedi.



#İstanbul
#Sütlüce
#AK Parti il başkanlığı
#Patlama sesi
#Son dakika haberleri
7 yıl önce