|

Son dakika İstanbul haberleri! Çamlıca Gişelerinde serbest geçiş başladı

Son dakika İstanbul haberleri- Çamlıca Gişelerinde serbest geçiş uygulaması başladı. Saat 19.00'da başlayan uygulama ile geçişlerin hızlandığı görüldü.

Yeni Şafak
20:29 - 23/08/2017 Çarşamba
Güncelleme: 20:34 - 23/08/2017 Çarşamba
AA
Çamlıca Gişeleri’nde serbest geçiş dönemi başladı
Çamlıca Gişeleri’nde serbest geçiş dönemi başladı
: Çamlıca Gişelerinde serbest geçiş uygulaması başladı. Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü, Mahmutbey Gişeleri ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden sonra Çamlıca Gişelerinde de serbest geçiş dönemi başladı.

Çamlıca Gişelerinde serbest geçişin başlayacağı saat öncesinde trafik yoğunluğu dikkat çekti. Saat 19.00'da başlayan uygulama ile geçişler hızlandı.

Çamlıca gişelerinde serbest geçiş bugün başlıyor

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çamlıca gişelerinde serbest geçişin bugün saat 19.00 itibarıyla başlayacağını söyledi.

Arslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Mahmutbey gişeleri ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde halihazırda serbest geçiş sistemi olduğunu anımsatarak, Çamlıca gişelerinde de serbest geçiş için temmuzun ilk haftasında çalışmalara başladıklarını hatırlattı.

Serbest geçiş uygulamasının başlayacağı tarihin önce 30 Ağustos, sonrasında 25 Ağustos'a çekildiğini dile getiren Arslan, "Ancak milletimize hizmet için ekiplerimizin gece-gündüz demeden çalışması, bayram öncesi yolcularımızın ve sürücülerimizin evlerine, memleketlerine rahat bir şekilde ulaşması için bu tarihi daha da erkene çektik. Bugün 19.00 itibarıyla Çamlıca gişelerinde serbest geçiş başlayacak." dedi.

Bakan Arslan, serbest geçişin trafiği ciddi şekilde rahatlattığını kaydederek, "Diğer uygulamalarımızda trafikte yüzde 30'luk rahatlama olduğunu gördük. Burada da gişelerin tamamen kaldırılması ve serbest geçişin başlamasıyla yüzde 30'luk bir rahatlama sağlanacak." diye konuştu.

#Çamlıca
#geçiş
#gişe
#ücret
#İstanbul
#serbest geçiş
#Çamlıca Gişeleri
#Son dakika İstanbul haberleri
7 yıl önce
default-profile-img