|

Son dakika İstanbul haberleri-Yunus polis ekipleri kaza yaptı: 1 şehit

Son dakika - İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Bayrampaşa’da kaza yaptı. Kazada ağır yaralanan 1 polisin şehit olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
17:11 - 22/07/2017 Cumartesi
Güncelleme: 17:43 - 22/07/2017 Cumartesi
IHA
Son dakika İstanbul haberleri Yunus polis ekipleri kaza yaptı: 1 şehit
Son dakika İstanbul haberleri Yunus polis ekipleri kaza yaptı: 1 şehit

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Bayrampaşa’da kaza yaptı. Kazada ağır yaralanan 1 polisin şehit olduğu öğrenildi. Edinilen bilgiye göre kaza saat 15.30 sıralarında Bayrampaşa’da meydana geldi. Yunus ekibi olarak bilinen motorize ekipler, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı bariyerlere çarptı. Kazada yola savrulan polislerden birisi şehit olurken diğerinin durumunun ise ağır olduğunu öğrenildi.

Naylon faturayla 7 milyonluk vurgun

İstanbul’da, hazırladıkları naylon faturayı piyasaya sürerek 7 milyon lira haksız kazanç elde eden şebeke çökertildi. Olay ile ilgili 12 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgilere göre, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, naylon fatura bastıkları ve bu faturaları piyasaya sürdükleri ileri sürülen şebekeye yönelik çalışma başlattı. 7 milyon lira haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen şebekeyi takibe alan mali polis, İstanbul genelinde son 7 günde düzenlenen 9 ayrı operasyonda 12 şüpheli yakaladı.Şüphelilerin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda, çok sayıda firmaya ait kaşe, mühür, irsaliye ile boş ve dolu fatura koçanları ele geçirildi. Şebeke üyelerinin, değişi firma adına toplam 7 milyon lira değerinde naylon fatura bastığı ve bu faturaları yüzde 3 ile 8 arasında komisyon alıp piyasaya sürdükleri ileri sürüldü. Polisin şebekeden ele geçirdiği naylon fatura, irsaliye, mühür ve kaşeler, incelenmek üzere İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı’na gönderildi.Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

İstanbul'da kaçak çay operasyonu

İstanbul'da kaçakçılıkla mücadele kapsamında düzenlenen operasyonda 1 ton 45 kilogram kaçak çay ve 206 kilogram nargile tütünü ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bir şebekenin kaçak ürünleri piyasaya sürerek terör örgütü PKK'ya finansal destek sağladığını belirledi.

Söz konusu şebekeye yönelik Fatih'te belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, S.Ç, M.A.M. ve Y.D. ile Suriyeli M.H'yi gözaltına aldı.

Adreslerde yapılan aramalarda, yurda kaçak yollarla sokulan ve piyasa değeri yaklaşık 100 bin lira olan 1 ton 45 kilogram çay ve 206 kilogram nargile tütünü ele geçirildi.

"Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu" kapsamında işlem yapılan zanlıların emniyetteki sorgusu sürüyor.

#İstanbul
#Son dakika haberleri
#Yunus polisleri
#kaza
#şehit
7 yıl önce
default-profile-img