|

Son dakika Marmaris'te suikast timindeki 7 asker yakalandı haberi

Son dakika Marmaris'teki suikast timinde yer alan 7 komando askerin yakalandığı bildirildi. Canlı yayın ile operasyon anı görüntülendi. 15 Temmuz'daki darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast girişiminde bulunan 7 askerin de yakalandığı gelen son dakika bilgileri arasında. Gelişmeleri yenisafak.com'dan takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
17:47 - 25/07/2016 الإثنين
Güncelleme: 17:49 - 25/07/2016 الإثنين
Diğer

Son dakika gelişmesi olarak Marmaris'teki suikast timindeki 7 komando askerin yakalandığı bildirildi. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı gerçekleştiren askerlerden 3'ü daha gözaltına alındı.



Darbe girişiminin ardından Marmaris Muğla karayolu Çetibeli Mahallesi Gökçetepesi mevkisinde yoldan geçen 7 kişinin, araçları durdurmaya çalıştıkları ihbarı üzerine güvenlik güçleri harekete geçti.



Bölgeye gönderilen ekipler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayrılmasının ardından Marmaris'te konakladığı otele saldırı düzenleyen askerlerden olduğu belirlenen 3 zanlıyı yakaladı.






Muharebe Arama Kurtarma (MAK) timinden Binbaşı Taner Berber ile astsubaylar İlyas Yaşar ve Gökhan Güçlü olduğu belirlenen zanlılar emniyete götürüldü.



Ormanlık alana kaçtıkları belirtilen diğer 4 zanlının yakalanması için hava ve karadan geniş çaplı operasyon başlatıldı.



FETÖ'nün darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayrılmasının ardından Marmaris'te konakladığı otele saldırı düzenledikten sonra kaçan askerlere yönelik başlatılan çalışmalarda gözaltına alınan 19 kişi tutuklanmıştı.



2 darbeci daha yakalandı


Öte yandan suikast timine yönelik düzenlenen operasyonda iki darbeci askerin daha yakalandığı öğrenildi.

#Marmaris
#Suikats girişimi
#Asker
#operasyon
#son dakika haber
٪d سنوات قبل
default-profile-img