|

Son dakika transferi Caner Erkin Beşiktaş'a transfer oldu!

Caner Erkin'in Beşiktaş'a transfer olduğu son dakika gelişmesi olarak geçti. Beşiktaş'ta transfer gündemi yoğun şekilde devam ediyor. Son olarak forvet mevkiine Aboubakar'ı transfer eden Beşiktaş'ın İnter'den ayrılan Caner Erkin'i kadrosuna kattığı iddia edildi. Henüz resmiyet kazanmasa da Caner Erkin'in Beşiktaş ile anlaştığı bildirildi. Transferin tüm detaylarını haberimizden görebilirsiniz.

Yeni Şafak
22:36 - 25/08/2016 الخميس
Güncelleme: 22:46 - 25/08/2016 الخميس
Diğer
Son dakika Caner Erkin'in Beşiktaş'a transfer oldu

ğu iddia edildi. Beşiktaş'ın bu akşam kadosuna kattığı Vincent Aboubakar'ın ardından İnter'den Caner Erkin ile anlaştığı ifade edildi. Beşiktaş İnter ile yollarını ayıran Caner Erkin ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Siyah-Beyazlı kulüp Caner Erkin'e 2 milyon 300 bin euro ücret ödeyeceği bildirildi. Beşiktaş bu trasnfer için İtalyan ekibi İnter'e herhangi bir bedel ödemeyeceği açıklandı. İşte Beşiktaş'ın yeni transferi Caner Erkin ile ilgili son dakika gelişmeleri.



Beşiktaş, Inter'den ayrılma kararı alan Caner Erkin'i 1 yıllığına kadrosuna kattı. Siyah beyazlıların bu transfer için İtalyan kulübüne herhangi bir bedel ödemeyeceği belirtildi.



Transferde atağa kalkan Beşiktaş, Caner Erkin'in transferini de bitirdi. Siyah-Beyazlılar, milli futbolcunun kiralık transferi için Inter'le anlaşmaya vardı.





Beşiktaş, bu transfer için Inter'e herhangi bir bedel ödemeyecek. Caner'in 2 milyon 300 bin euro'luk yıllık ücreti, Beşiktaş tarafından karşılanacak.



Hatırlanacağı üzere Caner Erkin, Inter'de yaşanan teknik direktör değişikliği sonrası İtalya'dan ayrılma kararı almıştı. Milli futbolcunun İstanbul'a geri dönmek istemesi sebebiyle siyah beyazlıların teklifini kabul ettiği ifade edildi.



#Caner Erkin
#Beşiktaş
#son dakika transfer haberleri
٪d سنوات قبل