|

Son dakika Tunceli'de patlama ve silah sesleri haberi

Son dakika Tunceli'de patlama ve silah sesleri duyulduğu bildirildi. Alınan son dakika bilgilerine göre, Tunceli'de saat 23.15 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi ile Ovacık karayolu üzerinde bulunan polis kontrol noktasının bulunduğu bölgeden art arda patlama ve silah seslerinin geldiği ifade edildi. Tunceli'den son dakika haberlerini ve olayın tüm detaylarını yenisafak.com'dan takip edebilirsiniz.

Yeni Şafak
23:59 - 23/07/2016 السبت
Güncelleme: 21:02 - 23/07/2016 السبت
DHA
Son dakika Tunceli'de patlama

ve silah sesleri geldiği bildirildi. Tunceli'de gece art arda patlama ve ardından silah sesleri yükseldi. Patlamaların meydana geldiği bölgeye takviye güvenlik güçleri ile ambulanslar sevk edilirken, halk evlerine çekildi.



Tunceli'de bugün saat 23.15 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi ile Ovacık karayolu üzerinde bulanan polis kontrol noktasının bulunduğu bölgelerden art arda patlama sesleri duyuldu. Şiddetli patlamaların ardından bölgelerden yoğun silah sesleri yükseldi. Patlama ve silah sesleri kentin tümünden duyulurken, dışarıda bulunan vatandaşlar da evlerine çekildi.



Patlamaların olduğu bölgelere çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralıların bulunduğu öğrenildi. Yaralılar ambulanslarla Devlet Hastanesi'ne götürlürken, kentteki silah sesleri devam ediyor

#Tunceli
#Son dakika haberleri
#Patlama
#silah sesleri
٪d سنوات قبل