|

Son dakika Van’da patlama haberi: 1 ölü, 1 yaralı

Son dakika Van'da bir patlama daha meydana geldiği bildirildi. Alınan son dakika bilgilerine göre, Van'da PKK'lı teröristlerce önceden yola döşenen bombanın patlaması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Van'da yaşanan olayların ardından bölgedeki operasyonlar sürüyor. İşte ayrıntılı bilgiler.

Yeni Şafak
17:57 - 26/07/2016 Salı
Güncelleme: 15:08 - 26/07/2016 Salı
IHA
Son dakika Van'da patlama

meydana geldi. Edinilen son bilgilere göre, Van'ın İpekyolu ilçesinde zırhlı askeri araca düzenlenen roketli saldırının ardından bir saldırı daha gerçekleştirildi. PKK'lı teröristler yola önceden döşenen patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucunda 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı bildirildi. Van'dan son dakika gelişmelerini yenisafak.com'dan takip edebilirsiniz.



Van'da terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen bombanın patlaması sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.



Edinilen bilgiye göre, İpekyolu ilçesinde askeri zırhlı araca düzenlenen ve bir askerin şehit düştüğü, biri asker 3 güvenlik görevlisinin yaralandığı roketatarlı saldırının ardından süren operasyonda, PKK terör örgütü mensupları tarafından yola döşenen bombanın patlaması sonucu bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.





Hacıbekir Mahallesi'nde barikat kurarak iki aracı ateşe veren terör örgütü PKK mensuplarına yönelik İl Emniyet Müdürlüğünün düzenlediği operasyon ise devam ediyor. Operasyon kapsamında mahallede giriş çıkışların kontrollü şekilde sağlandığı öğrenildi.



Polis ekiplerine takviye amaçlı bölgeye sevk edilen zırhlı askeri araca teröristlerce roketatar ve uzun namlulu silahla saldırı düzenlenmiş, saldırıda araçtaki bir asker şehit olmuş, bir asker yaralanmış; ardından yaşanan çatışmada ise 2 polis memuru yaralanmıştı.



#Van
#Son dakika haberleri
#Patlama
#PKK
8 yıl önce