|

Son dakika... Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in otopsisi raporu

Son dakika haberleri... Vatan Şaşmaz cinayetinde flaş gelişme yaşandı. Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in otopsi raporu tamamlandı. İşte Vatan Şaşmaz cinayetinde flaş gelişme...

Yeni Şafak
13:39 - 9/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:44 - 9/11/2017 Perşembe
Diğer
​Son dakika... Vatan Şaşmazı öldüren Filiz Aker'in otopsisi raporu tamamlandı.
​Son dakika... Vatan Şaşmazı öldüren Filiz Aker'in otopsisi raporu tamamlandı.
... Ünlü bir otel odasında Filiz Aker'in arkadan silahla ateş açması sonucu hayatını kaybeten ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz cinayeti ile ilgili soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında son olarak Filiz Aker'in otopsi raporu tamamlandı.
FİLİZ AKER'İN OTOPSİ RAPORU TAMAMLANDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Vatan Şaşmaz’ın öldürülmesine ilişkin yürüttüğü soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Filiz Aker’in ayrıntılı otopsi raporu savcılık dosyasına girdi.

Ünlü sunucu ve dizi oyuncusu Vatan Şaşmaz’ı vurduktan sonra intihar eden Filiz Aker’in detaylı otopsisi tamamlandı.

Milliyet'in haberine göre Aker’den alınan doku ve kan numunelerini tetkik eden Kimya İhtisas Kurulu uzmanları Aker’in kanında yüksek oranda Alkol ve kırmızı reçete ile satılan psikiyatri ilaçlarının etken maddelerinin bulunduğunu tespit etti. Ayrıntılı rapor savcılığa gönderildi.

VATAN ŞAŞMAZ CİNAYETİNDE FLAŞ GÖZALTI YAPILMIŞTI

vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra Filiz Aker’in intihar ettiği olayda, ceset görüntülerini internette yaydığı iddiasıyla aranan oyuncu Didem Ç. İstanbul Asayiş Şube Gasp Büro ekipleri tarafından Konya’da yakalandı. Soruşturma kapsamında daha önce bir polis memuru gözaltına alınmış, polisin eşi ve kayınbiraderinin de ifadesi alınmıştı. Olayın ardından Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker’in ceset görüntüleri internette yayılmıştı.


VATAN ŞAŞMAZ CİNAYETİNDE ELDİVEN SIRRI

Sunucu Vatan Şaşmaz’ın ölümüyle ilgini soru işaretlerine uzmanlar açıklık getirdi. Polis raporunda, tabancayla Şaşmaz’a dört el atış ettikten sonra intihar eden Filiz Aker’in sağ elinde eldiven vardı. Bu eldiven, Aker’in Şaşmaz’ı vurduktan sonra kaçmayı düşündüğünü, bu yüzden de parmak izi bırakmak istemediği şeklinde bir izlenime neden oldu. Ancak uzmanlara göre gerçek öyle değil.

Gazete Vatan'ın haberine göre, Aker’in terleme hastalığı olarak bilinen hiperhidroz hastalığı var. Uzun süreli ilaç kullanımıyla ortaya çıkan bu hastalık nedeniyle eli aşırı terleyen Filiz Aker, silah hakimiyetini kaybetmemek için eline eldiven takarak cinayeti işledi.

VATAN ŞAŞMAZ İLE İLGİLİ 'BORÇ' İDDİASI

Vatan Şaşmaz’ın Forex’de ‘yatırım yapacağım’ vaadiyle Filiz Aker’den 1 milyon dolar borç aldığı ve parayı batırdığı öne sürülmiüştü.

"Sana ödeme yapmayacağım" dediği için öldürüldü.

Aker’e “Sana ödeme yapmayacağım” dediği için Şaşmaz’ın öldürüldüğü iddia edildi.

Milliyet'in haberine göre, olay esnasında otelde olan Türk oyuncu Emrah Yılmaz yaşananları anlattı. Yılmaz, “Çin’den İstanbul’a geldim. Yakın dostum Ahmet Altınbaşak ve eşi Dora beni otele davet etti. Filiz Hanım da geldiğimde oradaydı. Kendisiyle iki saat kadar oturduk. Sohbet ettik. Daha sonra kendisine bir mesaj geldi. Bizden müsaade isteyip odasına çıktı. Bir aya yakındır bu otelde kalıyormuş galiba. Giderken ‘Misafirlerime iyi bak, geleceğim’ dedi. Aradan uzun vakit geçti. Gelmeyince yeğeni Dora merak etti. Otel odasına çıktık. Ancak kapı kapalıydı, ses gelmeyince güvenlik kapıyı kırdı. İçeri girildiğinde Vatan Şaşmaz ve Filiz Hanım’ı ölü olarak gördük” dedi.

#Vatan Şaşmaz
#Son dakika
#Filiz Aker
#Vatan Şaşmaz ölümü
6 yıl önce