|

Son dakika...CHP konvoyuna silahlı saldırı: 1 şehit haberi

Son dakika haberleri: Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna silahlı saldırı düzenlendiği son dakika haberleri arasında yer alıyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçişi sırasında, güzergah yakınlarında askerin roketli saldırıyı farketmesi sonucu çıkan çatışmada 1 asker şehit düştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu ile telefonda görüşerek sağlık durumu ve olay hakkında bilgi aldığı son dakika haberleri arasında yer alıyor. Artvin'in Şavşat ilçesindeki sıcak dakikaların ve en son haberlerin detayları haberimizde...

Yeni Şafak
15:25 - 25/08/2016 Perşembe
Diğer

SON DAKİKA HABERLERİ... Artvin'in Şavşat ilçesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunun geçişi sırasında güvenlik güçlerine yol güzergahı yakınlarından ateş açılması sonucu çatışma çıktığı

son dakika haberleri

arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak Artvin Valisini arayarak bilgi aldı.

En son haberler

e göre, Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştü.

haberleri ve son haberlerini yenisafak.com adresinden takip edebilirsiniz.



CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna Artvin'e giderken Ardanuç İlçesi yakınlarında ateş açıldı. Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin programını gerçekleştirmek için uçakla Kars'a geldi. Buradan karayoluyla Artvin'in Şavşat İlçesi'ne geçen Kılıçdaroğlu, ilçe merkezinde halka hitap etti. Artvin'e gitmek üzere yola çıkan CHP konvoyu, Ardanuç İlçesi yakınlarına geldiğinde, konvoya ateş açıldı. Kılıçdaroğlu'nun korumaları hemen harekete geçerek karşılık verdi. Güvenlik güçleri ateş açanların yakalanması için çalışma başlattı.



Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aracının da bulunduğu konvoyun güzergahındaki saldırıyla ilgili İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Artvin Valisi Muhterem İnce ile görüşerek bilgi aldı. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun aracının da bulunduğu konvoyun güzergahındaki saldırıya ilişkin İçişleri Bakanı Ala ve Artvin Valisi İnce ile telefonda görüştü. Yıldırım, Ala ve İnce'den saldırıya ilişkin bilgi aldı.




Erdoğan'dan telefon


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvin'de yaşanan çatışmaya ilişkin olarak Artvin Valisi'ni arayarak bilgi aldı.



Kılıçdaroğlu'nun danışmanı: Saldırı değil



CHP Liderinin danışmanı canlı yayına bağlanarak olayın bir saldırı olmadığını söyledi. Danışman, "Saldırı değil, konvoy güzergahında çatışma çıktı. Kılıçdaroğlu iyi." dedi.



Daha sonrada Erdoğan'ın Kemal Kılıçdaroğlu ile telefonda görüştüğü'de gelen bilgiler arasında.




CHP konvoyuna yapılan saldırının detaylarını haberimizde sizlerle paylaştık. Son dakika haberlerini yenisafak.com adresinden takip edebilirsiniz.


#CHP
#Son dakika haberleri
#Son dakika
#Haberler
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Cumhurbaşkanı Erdoğan
8 yıl önce