|

Sony Channel Türkiye frekansı ve kanal bilgileri! Sony Channel geldi

Sony Channel kanalı yayın hayatına başlıyor. Daha önce Planet kanallarına ortak olan Sony, şimdi de Türkiye’de kanal açıyor. Birbirinden güzel dizileri ve filmleri yayınlanacak olan Sony Channel Türkiye’nin frekans bilgilerini ve kanal bilgilerini sizler için araştırdık.

Yeni Şafak
10:06 - 29/03/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:09 - 29/03/2017 Çarşamba
Diğer
Sony Channel Türkiye frekansı
Sony Channel Türkiye frekansı

Sony Channel frekansını haberimizden öğrenebilirsiniz. Planet kanalları üzerinden yayın hayatına başlayacak olan Sony Channel'ın Türkiye'den büyük bir rağbet görmesi bekleniyor. Özellikle çok beğenilen yabancı dizileri yayınlaması vatandaşları sevindirecek. Peki Sony Channel frekans bilgileri neler? İşte Sony Channel Türkiye frekansı.



Türksat uydusunda Planet kanallarının yer aldığı frekansı tarayarak Sony Channel Türkiye kanalını ayarlayabilirsiniz. Sony Channel uydu üzerinden aşağıdaki frekans üzerinden yayın yapacak.



Frekans; 11558 Dikey/V 30000


Aynı zamanda Sony Channel farklı televizyon platformlarında da yayın yapacak.







SONY CHANNEL'DA HANGİ DİZİLER YAYINLANACAK?


Sony Channel Türkiye'de yayınlanacak olan diziler arasında Türkiye'de de birçok takipçisi olan yapımlar bulunuyor. Dün ilk yayınına Leonardo Di Caprio'nun filmi Muhteşem Gatsby ile başlayan kanalda; Vikings, The Mentalist, Gotham, Arrow, Fargo, Flash, Rizzoli & İsles, Crossing Lines, Damages, Blacklist, Pretty Little Liars, The Last Ship, Justified, Unforgettable, The Night Shift, Brazil Avenue, Helix, Outsiders, Fringe, The Art of More, Person of İnterest dizileri yayınlanacak.








#Sony
#Sony Channel
#Sony Channel frekans
7 yıl önce