|

Didier Zokora Akhisar Belediyespor'da

Üç sezondur Trabzonspor forması giyen 33 yaşındaki Fildişi Sahilli futbolcu Didier Zokora, Akhisar Belediyespor ile iki yıllık anlaşma sağladı.

İha
00:00 - 20/08/2014 Çarşamba
Güncelleme: 14:19 - 20/08/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Didier Zokora Akhisar Belediyespor'da
Didier Zokora Akhisar Belediyespor'da

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Evren Acar, Harun Eryüksel, Süleyman İşçi'nin de katıldığı imza töreninde konuşan Zokora, Süper Lig'de devam etmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Zokora, çok mutlu olduğunu belirterek, "Hocam da beni çağırdığında çok mutlu oldum. Şimdi takım arkadaşlarımla kendi düşündüklerimi, önceden elde ettiğim yetenekleri ve her şeyimi paylaşmak istiyorum. İnşallah tüm takım halinde iyi şeyler yaparız" dedi.

"Akhisar Belediyespor'u daha önce takip edebilme imkanı buldunuz mu" sorusuna yanıt veren Zokora, "Geçen sezon Trabzonspor forması ile oynarken karşılaşma imkanı bulmuştuk. İlk maçı Manisa'da 3-0 kaybetmiştik, kendi evimizde de 4-2 kaybettik. Bu da Akhisar Belediyespor'u çok iyi tanımama sebep oldu. Burada çok iyi bir şekilde karşılandım, bunun yanında iki veya üç antrenman seyrettim. Şu anda lige çok iyi bir şekilde hazırım" diye konuştu.

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ise, yabancı transfer kotasını doldurduklarını, genç bir Türk oyuncu ile daha görüşme safhasında olduklarını ve Wato ile yolları ayırmayı düşündüklerini belirtti.

10 yıl önce
default-profile-img