|

Halilhodzic: Sadece o adam gibi gitti

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, bazı yabancı oyuncuların ayrılmak için takıma şantaj yaptığını vurgularken takımdan ayrılan bir ismiyse özdü.

İha
00:00 - 20/08/2014 Çarşamba
Güncelleme: 17:36 - 20/08/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Halilhodzic: Sadece o adam gibi gitti
Halilhodzic: Sadece o adam gibi gitti

"10 gün içerisinde çok hızlı bir şekilde 9 transfer gerçekleştirdik. Kariyerim boyunca ilk defa, karşılaşmadığım bir durumla karşılaştım" diyen Boşnak teknik adam, "Gitmek istemeyen, gitmek için müthiş para isteyen oyuncular oldu. Bu olay yüzünden Kevin Constant listeye giremedi. O yüzden birkaç kişiye çok sinirliyim ve bu sinirim aslında yabancı oyunculara. Bu oyunculara kulübümüz çok iyi niyetli davrandı ve maalesef bunu koz olarak kullandılar. Kontenjanda yer açmamız gerekiyordu ve bunu bildikleri için şantaj olarak kullandılar. Trabzonspor'a gelen oyuncuların hem sporcu anlamında hem de kişilik anlamında yeterince incelenmesi gerekiyor" dedi.

Halilhodciz, "Giden oyuncular arasında sadece Celustka adam gibi gitti. Onurlu bir şekilde gitti. Ahlaki yönden iyi bir insan. Maalesef buraya gelen oyuncular para için geliyor. Sadece parayı düşünen bir oyuncunun Trabzonspor'a gelmesi gerekmiyor" diye konuştu.

10 yıl önce